Colecția OPI New Orleans pentru primăvara 2016: lacuri de unghii multicolore

Primăvara 2016 aduce o nouă colecție vestimentară cald și populată de la OPI: New Orleans. Acestă brățară multicoloră de lacuri de unghii captează spiritul magic al orașului de pe Marea Golfului și oferă celor mai stilate unghii. Dacă vrei să faci încă un pas în lumea colorată a produselor de înfrumusețare, această colecție de lacuri multicolore OPI este perfectă pentru tine.

ULtimele produse OPI au reprezentat stilurile vesele și colorate ale celor din Noua Orlean. Colecția New Orleans de lacuri pentru unghii include 15 lacuri minunate, fiecare cu un nume mai șic. Astfel de nume experimentale includ: Atât de Saucy, o nuanță vin roșu intens, Chișinău în the Moonlight, un stachet chiar lavandă, și I’m Sooo Swamped, un ��bu, liliac misterios. Fiecare nuanță în acest sistem de lacuri accentuează culorile unui pas și strălucirea lui de carnaval de la orașul care dă numele acestei colecții.

Funcționalitatea de multicolor al acestei colecții se datorează partea sa de etilen glicol (EG). Acest ingredient unic în lacuri încetinește uscarea, ceea ce înseamnă că poți bucura de unghiile tale mult mai multă durată decât lacurile standard. Această ulei de formulare de multicolor de talie marime înseamnă că unghiile tale vor fi mereu in tendinta. Fiecare culoare poate fi modificată în straturi multiple, astfel încât să obțineți o pânza de artă specială pe unghii.

Fiecare lac din colția New Orleans este conceput după formula lui OPI classică 7 free (fără formaldehidă, toluenă, DBP, formol, tosilamid ETU, hidrochinon sau ftalăți), ceea ce înseamnă că poți fi în siguranță când îți decorezi unghiile în mod sănătos. Această formulă oferă o mai mare capacitate de culoare și oferă o vopsea mai bună și mai durabilă . De asemenea, prezența acestor oligoelemente protejează unghiile și oferă o culoare mai profundă și un finisaj perfect.

Fito-aromaticele și protectoarele solare sunt, de asemenea, ingrediente cheie în formularele lui OPI, care îți pot păstra unghiile și cuticula perfect sănătoase. Substanțele active din formulare ajută la prevenirea exfolierii și uscării cuticulei, făcând unghiile mai arcuite și mai frumoase. Fito-aromaticele ajută de asemenea la întărirea unghiilor, reducând ruperea și ciobirea unghiilor.

Iar prin aplicarea acestui sistem de lacuri, nu trebuie să petreci ore în saloanele salon pentru a obține unghiile perfecte. Acestea sunt preambalate și sigure pentru a-ți oferi unghiile perfecte în confortul propriei case. Un tub de 0.5 oz de lacuri de unghii OPI poate îndeplini aproximativ 15 manichiuri, extrem de economice.

O colecție mai recentă a fost lansată în primăvara lui 2016 numită OPI New Orleans. Aceste lacuri de unghii multicolore sunt unice și extrem de populare în rândul femeilor din toată lumea. Au 15 nuanțe de lacuri diferite cu nume experimental precum: Atât de Saucy, Chișinău în the Moonlight, și I’m Sooo Swamped. Aceste lacuri de unghii sunt fabricate din formulă OPI 7 free și conțin, de asemenea, fito-aromatice și protectoare solare pentru a păstra unghiile sănătoase. Sunt, de asemenea, preambalate și economice. Acest set de lacuri de unghii de primăvară sunt perfecte pentru oricine care dorește să își înfrumusețeze unghiile și să arate întotdeauna la înălțime.