Cremoasă, catifelată, impecabilă: Nanobrow Eyebrow Pomade

Pomada de sprâncenele Nanobrow rezistentă la apă cu o textură cremoasă vă oferă efecte profesioniste de machiaj fără niciun efort și, literalmente, într-o secundă! Descoperiți noi posibilități în machiajul sprâncenelor: descoperiți pomada perfectă de sprâncene pe care, cu siguranță, o veți adora!

Cremoasă, catifelată și confortabilă: pomada de sprâncene Nanobrow

Pomada de sprâncene Nanobrow este comercializată într-un borcan elegant și practic, care vă permite să colectați cantitatea potrivită de produs cu ușurință. Veți fi uimite de textura sa excepțională, cremoasă, care este secretul machiajului perfect și performanței excelente a produsului Nanobrow Eyebrow Pomade. Machiajul precis de sprâncene nu a fost niciodată atât de ușor! Acum puteți crea cu ușurință sprâncenele visate! Îmbunătățiți-vă sau creați conturul perfect de sprâncene de la zero, umpleți arcurile cu culoare, adăugați linii precum firele de păr pentru a umple golurile sau dați sprâncenelor dumneavoastră rare un aspect mai plin. Pomada de sprâncene Nanobrow vă oferă diferite posibilități. Creați aspecte diferite de sprâncene: de la machiaje subtile la machiaje puternice și accentuate pentru o seară în oraș: este trucul perfect pentru sprâncene groase și definite, frumoase și precis umplute.

Nanobrow Eyebrow Pomade – pomadă de sprâncene

Disponibil in mai multe culori: 

Care sunt efectele de machiaj ale produsului Nanobrow Eyebrow Pomade?

  • creează acoperire puternică sau subtilă, în funcție de nevoi, ocazie sau preferințe
  • o puteți folosi pentru a contura sprâncenele
  • puteți adăuga linii precum firele de păr pentru a umple golurile
  • puteți umple sprâncenele cu culoare
  • puteți crea un machiaj durabil, rezistent la apă

Nanobrow Eyebrow Pomade – nuanțe. Cum să alegeți nuanța potrivită pentru tenul vostru?

Pomada Nanobrow este disponibilă în trei nuanțe:

  • Maro închis – pentru tonuri reci și neutre de piele, perfect pentru femeile cu păr închis la culoare sau ochi întunecați
  • Maro mediu – pentru cele cu păr blond cenușiu sau blond închis, ideal pentru toate tipurile de piele.
  • Maro deschis – pentru cele cu păr blond dechis sau posesoarele ochilor deschiși la culoare, păr platinum, gri și bold cald; potrivită pentru orice ton de piele.

nanobrow pomadă de sprâncene

Cum se folosește pomada Nanobrow?

Machijul de sprâncene cu o pomadă eficientă de sprâncene nu este deloc dificil! Tot ce aveți nevoie, desigur, este o pomadă în nuanța preferată și o pensulă plată, unghiulară, cu care trebuie să aplicați produsul la nivelul sprâncenelor. Iată cum să umpleți sprâncenele cu poamda Nanobrow, pas cu pas:

Pasul 1. Colectați o cantitate mică de pomadă, mai mică decât o boabă de mazăre și plasați-o pe mână – de aici puteți colecta cu ușurință produsul pe pensulă pe măsură ce aplicați machiajul de sprâncene. Închideți borcanul cât mai curând posibil pentru ca pomada să nu se usuce, ci să rămână proaspătă pentru mult timp. Acum, colectați o cantitate mică de pomadă Nanobrow pe pensulă (puteți găsi atât pomada, cât și pensula profesională de machiaj al sprâncenelor pe website-ul Nnaonrow: www.nanobrow.ro). Folosiți partea îngustă a pensulei pentru a contura sprânceana, definindu-i forma. 

Pasul 2. Umpleți treptat sprânceana cu culoare, începând cu coada care ar trebui să fie mai închisă la culoare. Colectați un pic mai multă pomadă dacă este necesar, dar cel mai indicat este să construiți acoperire depozitând ușor pigmentul de pe pensulă. Apoi, marginea interioară a sprâncenei va fi mai delicat umplută pentru un efect cu aspect natural. 

Pasul 3. Pentru un machiaj de zi, alegeți o periuță și îndepărtați excesul de pomadă de la nivelul liniei superioare a sprâncenei și marginii interioare a sprâncenei.