Cum să definești ochii cu ajutorul Creionului de Sprâncene Total Temptation Eyebrow Definer de la Maybelline

Pentru o persoană, obraji strălucitori și pomeți ridicați pot fi încurajați prin alegerea produselor potrivite, însă un duo unic pentru a evidenția trăsăturile feței este combinația dintre sprâncene bine definite și un ochi strălucitor. Sprâncenele sunt elementul cheie care va face ca ceilalți să remarce atributele ochilor tăi. Dacă ești în căutarea unui produs eficient și ușor de folosit, atunci trebuie să încerci Creionul de Sprâncene Total Temptation Eyebrow Definer de la Maybelline! Să vedem cum poți folosi acest produs pentru a definești trăsăturile tale.

Cum să folosești Creionul de Sprâncene Total Temptation Eyebrow Definer de la MAYBELLINE

Creionul de Sprâncene Total Temptation Eyebrow Definer este cel mai bun produs pe care poți să-l alegi pentru a face trăsăturile tale mai expresive și ușor de îngrijit. Acest produs este extrem de ușor de folosit și are o cremă moale, care se aplică fără efort și se întinde pe piele ușor. Acesta ajută în definirea sprâncenelor tale perfecte, ceea ce îți oferă posibilitatea de a face sprâncene mai profunde, clare și ușor de întreținut.

Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să urmezi pașii descriși mai jos. Ei bine, primul pas este acela de a curăța sprâncenele. Acest lucru se poate realiza fie prin curățarea cu apă caldă, fie prin folosirea unui demachiant special pentru sprâncene. Apoi, trebuie să așezi creionul în mână și să-l ții într-o poziție confortabilă. Această poziție este importantă, deoarece îți poate îmbunătăți controlul asupra acestuia. Următoarele șapte pași ar trebui respectați mai departe:

  • 1. Începe prin a trasa o linie sub sprânceana superioară, de la baza sprâncenei și mai spre exterior. Astfel vei indica forma pe care va trebui să o creionezi.
  • 2. Continuă cu creionarea lineilor sub sprâncenă, dar folosește în acest scop mișcări scurte. Aceste mișcări vor articula mai bine liniile.
  • 3. Pentru a marca liniile extinse, Trebuie să trasezi mai multe linii eveniment proeminente.
  • 4. Folosește mișcări mai mici atunci când vrei să umpli zonele goale ale sprâncenelor pe care le-ai creat cu ajutorul creionului.
  • 5. Pentru a da strucură sprâncenelor tale, desenezi liniile mai puternice și mai lungi de la mijlocul sprâncenelor și mai spre exterior.
  • 6. Folosește pensula inclusă în creion pentru a împrăștia frumos culoarea și a face sprâncenele mai uniforme.
  • 7. Pentru a finaliza, poți îndepărta orice puncte de culoare întunecată printr-o ștergere ușoară, folosind un burete umed.

După ce ai terminat cu definirea sprâncenelor, nu uita să aplici un corector pentru orice exces de culoare sau pentru a îndepărta orice greșeală potențială.

Definește ochii cu ajutorul Creionului de Sprâncene Total Temptation Eyebrow Definer

După ce ai definit sprâncenele, poți trece acum la etapa următoare, și anume la definirea ochilor. Definirea ochilor se poate face cu ajutorul Creionului de Sprâncene Total Temptation Eyebrow Definer de la Maybelline. Acest creion este special conceput pentru a oferi cea mai bună definire oc