Cum să oferim sprâncenelor mai multă densitate? Verificați Nanobrow Brow Pen cu efect de micropigmentare!

Un stilou extrem de precis, rezistent la apă și ușor de aplicat care vă permite să umpleți sprâncenele rare și să creați un efect tridimensional, similar micropigmentării. Descoperiți Nanobrow Microblading Pen!

Stiloul de sprâncene Nanobrow – creați un machiaj precis de sprâncene care arată exact precum micropigmentarea!

Stiloul de sprâncene Nanobrow cu efect de micropigmentare este un produs de stilizare zilnică a sprâncenelor. Este precum un stilou obișnuit cu vârf subțire, care vă permite să creați linii precum firele de păr cu multă precizie. Conține pigment rezistent la apă, intens colorat care asigură un machiaj rezistent pe tot parcursul zilei. Stiloul de sprâncene Nanobrow este un instrument extrem de popular pentru machiajul sprâncenelor, mai ales printre posesoarele sprâncenelor subțiri, rare sau deschise la culoare care își doresc un efect cu aspect natural. Este ușor de folosit și asigură retușări precise, fiind astfel o alegere ideală pentru novicele în machiajul sprâncenelor. Mulți profesioniști consideră stiloul de sprâncene Nanobrow unul dintre cele mai utile produse de stilizare a sprâncenelor. 


Nanobrow Microblading Pen

Produs disponibil in culori:

Micropigmentarea sprâncenelor – este o procedură care merită efectuată?

Micropigmentarea sau dermopigmentarea este un tip de machiaj semipermanent de sprâncene, care implică depozitarea pigmentului sub piele folosind un instrument de unică folosință. Micropigmentarea sprâncenelor este efectuată de un profesionist care folosește un ac special sau un instrument subțire ca o pană care face mici incizii în piele pentru a introduce pigmentul dedesubt, creând linii fine, similare firelor de păr, cu aspect natural.

Efectul este semipermanent și poate dura până la 1.5 ani. Tehnica asigură o formă precisă de sprâncene, un aspect important pentru cele care doresc să camufleze zonele rare, cicatricele sau schimbările asociate vârstei.

Procedura de micropigmentare durează 2-3 ore, iar înainte de procedură, zona sprâncenelor este anesteziată. Efectele de micropigmentare sunt vizibile imediat, dar este necesar să așteptați 2-3 săptămâni pentru efectul deplin când pielea este complet vindecată. Nu este neobișnuit ca retușările să fie necesare, deoarece procesul de vindecare poate ”absorbi” pigmentul, făcând sprâncenele neuniforme și zonele rare și mai vizibile.

Și dacă ne place efectul de sprâncene micropigmentate, dar nu dorim să optăm pentru o procedură atât de invazivă? Iată unde stiloul precis de sprâncene Nanobrow ne poate salva, acesta fiind conceput tocmai pentru a înlocui micropigmentarea. Iată ce trebuie să știți despre acest produs!

Stilou de sprâncene cu efect de micropigmentare – problema sprâncenelor rare este soluționată!

Machiajul sprâncenelor cu un stilou este o metodă revoluționară și durabilă de a oferi sprâncenelor un aspect mai des fără nevoia de a vizita un specialist. Datorită stiloului de sprâncene Nanobrow:

  • ➜ Puteți crea un aspect excepțional de natural de sprâncene. Liniile fine, precise imită perfect firele de păr reale ale sprâncenelor, dând sprâncenelor un aspect super realistic și tridimensional.
  • ➜ Veți economisi timpul pe retușări de-a lungul zilei și economisi bani pe procedura de machiaj semipermanent al sprâncenelor.
  • ➜ Puteți crea un machiaj durabil și rezistent la apă. Datorită pigmentării intense, puteți construi acoperire, iar vârful special conceput vă permite nu doar să umpleți golurile, ci și să vă definiți și modelați arcurile.
  • ➜ Veți avea mai multă încredere de sine, iar aspectul vostru va câștiga definiție. Sprâncenele sunt o caracteristică incredibil de importantă a feței, care afectează aspectul general și proporțiile, astfel încât trebuie să aibă forma, grosimea și culoarea potrivite.

Cum să umpleți sprâncenele cu un creion?

  1. Asigurați-vă că pielea și sprâncenele voastre sunt curate și uscate. Periați-le cu o periuță sau cu un pieptăn de sprâncene pentru a le oferi forma potrivită.
  2. Alegeți forma potrivită care se potrivește cel mai bine culorii părului natural al sprâncenelor. Puteți verfica culoarea pe încheietura mâinii pentru a vă asigura că este potrivită.
  3. Începeți prin definirea liniei inferioare a sprâncenelor. Umpleți golurile prin crearea unor linii subțiri care imită firele de păr naturale ale sprâncenelor.
  4. Poziționați vârful stiloului perpendicular pe sprâncene. Folosind mișcări scurte, trasați linii similare firelor de păr, urmând direcția naturală de creștere a părului. Dacă nu aveți experiență, puteți practica procedura mai întâi, de exemplu, în palmă. Puteți întotdeauna îndepărta imperfecțiunile cu un demachiant obișnuit sau retușa machiajul.
  5. Asigurați-vă că partea din mijloc și coada sunt ceva mai întunecate decât marginea interioară a sprâncenelor (aproape de nas). Astfel, veți crea o tranziție lină și veți evita un efect exagerat.
  6. La sfârșit, fixați sprâncenele cu un gel transparent sau nuanțator de sprâncene, care vă ajută să mențineți sprâncenele în loc de-a lungul zilei.

Înfrumusețarea sprâncenelor cu stiloul de sprâncene Nanobrow este un mod simplu și precis de a crea un machiaj natural, dar fermecător de sprâncene. Nu sunteți sigure de unde să cumpărați Nanobrow Microblading Pen? Aruncați o privire pe nanobrow.ro și descoperiți gama completă de produse profesionale de stilizare a sprâncenelor Nanobrow.