Descoperă extensiile de gene DIY cu genele cluster de la Nanolash. Transformă-ți privirea în doar 10 minute!

Genele frumoase și definite sunt visul oricărei femei. Doamnele sunt dornice să experimenteze cu o varietate de produse cosmetice care se presupune că asigură rezultate uimitoare. Rareori, însă, își fac treaba. Se pare că DIY Lash Extensions poate fi una dintre cele mai bune soluții pentru a obține gene seducătoare!

Extensiile de gene la domiciliu – pentru cine reprezintă o soluție bună?

Îți poți face extensii de gene acasă? Majoritatea femeilor abordează acest subiect cu prudență. De obicei, femeile au mai multă încredere în artistele de gene și se lasă cu entuziasm pe mâna lor. Cu toate acestea, poate fi destul de incomod să petreci mai multe ore într-un scaun și să găsești timp pentru o programare.

De aceea, ar trebui să iei în considerare posibilitatea de a-ți face extensii de gene acasă cu genele tip cluster (smocuri) de la Nanolash, DIY Eyelash Extensions. Acest produs inovator de la Nanolash îți poate transforma întregul look în doar 10 minute.

Aceste gene false tip cluster pe care le aplici de una singură sunt speciale pentru că sunt:

 • ușoare – sunt aproape imperceptibile la purtare;
 • moi – nu provoacă iritații sau disconfort;
 • banda neagră îți permite să ascunzi inteligent linia de legătură;

Extensiile de gene DIY Lash Extensions au fost create cu gândul la fiecare femeie în parte. Aceste gene smocuri funcționează bine pentru doamnele care speră să își schimbe temporar aspectul genelor, dar și pentru cele care nu doresc să opteze pentru o schimbare mai permanentă.

Extensiile de gene pe care le aplici singură acasă sunt o soluție excelentă pentru femeile ocupate care nu vor să piardă timp și bani cu programări periodice la o cosmeticiană.

gene false

DIY Eyelash Extensions – kit sau cutie individuală

Genele cluster DIY Eyelash Extensions sunt un produs care există în mai multe versiuni. Doamnele pot opta pentru a cumpăra un singur pachet de gene cluster. Cutia conține 36 de clustere în 8 stiluri diferite din care poți alege. Fiecare pachet conține 3 lungimi de gene: 10, 12 și 14 mm. Acest lucru permite atât o stilizare delicată, cât și gene cu volum complet. De asemenea, este posibilă achiziționarea unui kit complet de extensie a genelor de la Nanolash. Kitul conține:

 • un bonder – acesta este un adeziv special care permite aplicarea smocurilor și care capătă o aderență deplină după aproximativ 30-60 de secunde;
 • un remover – produsul permite îndepărtarea rapidă și fără efort a clusterelor de gene;
 • un sealer – îndepărtează stratul lipicios lăsat de bonder;
 • un aplicator de gene din oțel inoxidabil – permite apucarea și aplicarea cu precizie a genelor false smocuri.

Toate produsele au dimensiuni practice și ar trebui să țină o perioadă lungă de timp.

Cum se utilizează genele DIY cluster de la Nanolash?

DIY Eyelash Extensions sunt concepute pentru a fi aplicate pe cont propriu la domiciliu. Este nevoie de doar 10 minute pentru a le aplica. Aceste gene cluster gata făcute sunt potrivite atât pentru uz personal, cât și pentru uz profesional. Nicio femeie nu ar trebui să aibă probleme cu aplicarea.

Conform instrucțiunilor producătorului, ar trebui să:

 • cureți genele de orice reziduuri de machiaj și să le usuci bine;
 • aplici Nanolash bonder și să aștepți ca acesta să capete o aderență deplină;
 • aplici clusterul selectat la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor;
 • aplici sealerul pentru a scăpa de stratul lipicios.

Se folosesc aproximativ 4-5 clustere pentru o singură aplicare. Acest lucru înseamnă că întreaga casetă este suficientă pentru 4 aplicări!

gene false

Genele cluster de la Nanolash – rezumat

Extensiile de gene la domiciliu sunt un produs premium care cu siguranță nu va dezamăgi nicio femeie. Este nevoie de doar 10 minute pentru a aplica aceste gene cluster de lux, iar ele pot rezista până la 5 zile.

În plus, genele cluster DIY sunt ușoare și imperceptibile pe ochi. Ele imită perfect genele naturale și îți permit să încerci diferite lookuri de gene. Poți alege între 10 sau 12 mm pentru a crea un aspect natural. În schimb, genele false de 14 mm permit obținerea unui efect de tipul „Hollywood Volume”.

Mulțumită genelor cluster gata făcute de la Nanolash, acum îți poți transforma lookul în doar 10 minute, fără efort.