Doriți să cunoașteți secretul uscării termice a părului în condiții de siguranță? Descoperiți clasamentul celor mai bune spray-uri de protecție termică!

Paradoxul uscării părului este că deși noi adorăm foehnurile, podoaba capilară le detestă. Evident, acest aparat se dovedește a fi de neînlocuit dimineața când ne grăbim și trebuie să plecăm rapid la serviciu, însă părul este încă umed după duș. Dar temperatura ridicată elimină hidratarea părului și, astfel, părul devine mai fragil și mai tern. Pentru a preveni asta, trebuie să luați măsuri pentru a proteja părul în timpul folosirii aparetelor de stilizare termică. Nu sunteți sigure cum puteți face asta? Nicio grijă! Mai jos, veți găsi cele mai bune spray-uri de protecție termică, deci continuați să citiți pentru a descoperi cel mai bun produs care răspunde nevoilor părului dumneavoastră.

Spray-uri de protecție termică: Salvarea părului uscat cu foehnul

Cosmeticele cu rolul principal de a proteja părul împotriva căldurii generate de uscător, placă sau ondulator poartă denumiri diferite. Printre cele mai populare sunt protectoare termice sau produse de protecție termică. Majoritatea acestor produse sunt disponibile sub formă de spray, însă le puteți găsi și sub formă lichidă sau de ser, care trebuie aplicat înainte de uscare. Indiferent de formă, toate produsele de protecție termică acționează în mod similar: creează o barieră de protecție în jurul părului, sigilând apa în interior și prevenind evaporarea sa. În acest mod simplu, riscul de deshidratare, deteriorare și despicare a părului este minimalizat. 

Cum trebuie aplicat un produs de protecție termică la nivelul părului?

Este simplu! Trebuie doar să pulverizați produsul pe toată suprafața părului înainte de a folosi uscătorul, placa sau ondulatorul. Este de reținut să unele produse pot fi aplicate pe părul proaspăt spălat, umed, dar și pe părul uscat înainte de stilizare. Dacă nu doriți să reduceți volumul coafurii, un spray de protecție termică ușor și non-uleios este produsul ideal.

CLASAMENT TOP SPRAY-URI DE PROTECȚIE TERMICĂ

Ce protecție termică pentru păr ar trebui să alegeți pentru a folosi aparate de stilizare termică cât de des doriți, fără a vă deteriora părul superb? Am testat câteva dintre produsele cel mai bine vândute. Iată care sunt cele mai bune produse de protecție termică a părului pe care le puteți găsi în magazine.

SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ nanoil

1. [HIT] Nanoil Heat Protectant Spray

Nu puteți face compromisuri dacă doriți un păr superb. Nanoil cunoaște foarte bine acest principiu și, prin urmare, a creat un produs care protejează părul chiar și atunci când este expus la temperaturi de până la 440°F/230°C. Fiind non-uleios, acest spray este perfect pentru toate tipurile de păr și poate fi aplicat tot timpul anului, indiferent de condițiile atmosferice. Aplicați Nanoil Heat Protectant Spray atunci când vă uscați, îndreptați sau ondulați părul. Folosiți-l, de asemenea, când doriți să vă petreceți timpul în aer liber, într-o zi însorită sau când veți sta într-o încăpere cu aer condiționat timp de câteva ore. Cu acest produs, puteți avea siguranța că părul dumneavoastră se menține sănătos și plin de vitalitate. Proteinele de mătase oferă nutriție și netezime părului, în timp ce vitamina E adaugă strălucire și previne estomparea culorii părului. Descoperiți ce alte beneficii vă poate oferi produsul Nanoil Heat Protectant Spray, vizitând nanoil.ro

2. Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging

Dacă aveți părul deteriorat sau dacă ați observat că devine slăbit și cărunt, s-ar putea să fiți interesate de produsul Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging. Acest produs combină protecția termică puternică și acțiunea de îngrijire pentru un păr cu aspect mai frumos care devine, treptat, cărunt. Acest efect se datorează dozei mari de vitaminele A, C, B6 și B12, care s-au dovedit că ajută la redarea aspectului frumos al părului lipsit de viață. Deși numeroase utilizatoare descriu Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging ca un produs salvator, costă destul de mult, ceea ce înseamnă că nu toată lumea și-l poate permite.

3. Ouai Heat Protection Spray

Ouai este una dintre mărcile recunoscute în toată lumea. În ciuda lansării unor produse de top care nu sunt pentru orice buzunar, Ouai știe cum să-și încânte clienții. Acest produs a fost conceput special pentru a proteja părul greu și des, predispus la seboree. Ouai Heat Protection Spray este ușor de aplicat; acoperă fiecare șuviță cu un strat ușor – fără a diminua volumul! Alcătuit din ingrediente de calitate, acest spray de protecție termică oferă rezultatele promise și protejează părul în timpul stilizării termice. Majoritatea utilizatoarelor subliniază, totuși, că acest aerosol se condumă rapid.

4. Kérastase Genesis Defense Thermique Treatment

Kérastase este o marcă pentru stiliștii profesioniști de păr. Înseamnă că utilizatoarele obișnuite nu pot folosi produsele sale? Desigur că nu! Dacă sunteți în căutarea unui produs de protecție termică cu un efect ușor de hrănire, Kérastase Genesis Défense Thermique Treatment poate fi alegerea ideală. Acest spray ușor este recomandat în special pentru părul fin. Luând în considerare efectele produse, Défense Thermique Treatment pare a fi mai degrabă un balsam decât un produs de protecție termică, însă aplicare sa înainte de uscarea termică ar trebui să prevină arderea părului. Este perfect pentru a proteja părul împotriva soarelui.

5. Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Aceasta este o altă marcă recunoscută în special pentru prezența sa în saloanele profesionale de coafură. Produsul Protect & Prevent Spray este folosit deseori de stiliștii de păr pentru a proteja părul împotriva deshidratării în timpul uscării și stilizării termice. Ceea ce diferențiază produsul Moroccanoil de alte produse de protecție termică este formula bogată în ulei, îmbogățită cu ulei de argan și pantenol, cunoscute pentru abilitatea de a adăuga mai multă strălucire părului. Dacă aveți părul deteriorat și deshidratat, acest spray vă poate ajuta să sigilați umiditatea în interior și să obțineți un păr cu aspect mai sănătos.