Formula pentru sprâncene superbe: Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Gelurile de sprâncene nu sunt suficient de puternice și nu vă fixează sprâncenele? Dacă sunteți în căutarea unui produs care creează un machiaj natural și rezistent – sunteți la locul potrivit! Vă prezentăm un săpun infailibil de sprâncene – Nanobrow Eyebrow Styling Soap.

Efectul produsului Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Săpunul special de sprâncene are textură de gel și a fost conceput pentru stilizarea rapidă și facilă a oricăror sprâncene cu rezultate fermecătoare. Periuța produsului facilitează aplicarea și acoperă uniform fiecare fir de păr. Glicerina adăugată hidratează și adaugă strălucire. Protejează firele de păr împotriva deshidratării și le fixează timp de multe ore. Săpunul Nanobrow oferă un aspect mai voluminos sprâncenelor – acestea vor arăta minunat. Gata cu zonele rare. Săpunul lasă sprâncenele mai moi și mai ușor de aranjat. Le veți da întotdeauna forma dorită.

Acționează fără apă – nu trebuie să umeziți periuța sau săpunul. Produsul nu grupează inestetic firele de păr și nu lasă reziduuri albe precum săpunul obișnuit. Nanobrow Eyebrow Styling Soap nu alipește firele de păr și îl puteți îndepărta cu ușurință cu ajutorul unui demachiant micelar, de exemplu.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – săpun de sprâncene

Efect de sprâncene DE DOUĂ ORI MAI GROASE?! Cu NANOBROW, este posibil

Doriți sprâncene mai voluminoase, dar nu știți cum să le obțineți? Secretul constă în alegerea produselor potrivite și îngrijirea adecvată a sprâncenelor. Nanobrow vă va ajuta! În fiecare zi, înainte de culcare, aplicați un ser special de creștere a sprâncenelor, Nanobrow Eyebrow Serum, care întărește rădăcinile sprâncenelor. În timpul rutinei de machiaj, folosiți un săpun ușor de sprâncene, Nanobrow Eyebrow Styling Soap, care nu îngreunează sau deshidratează firele de păr.

Săpun gel de la Nanobrow în loc de laminarea sprâncenelor?

Da! Cu acest produs, puteți crea aspectul de sprâncene laminate – fără tratamente la salon! Veți avea nevoie de un minut și câteva mișcări din periuță pentru un machiaj extrem de rezistent și natural. Sprâncenele cu formă ideală vor fi fixate timp de 24 de ore și nu va avea nevoie retușări.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – instrucțiuni

  1. Periați printre firele de păr curate și demachiate ale sprâncenelor.
  2. Aplicați o cantitate mică de săpun pe periuță.
  3. Periați-l în sprâncene.
  4. Folosiți mișcări rapide, mișcând periuța de la rădăcini spre vârful sprâncenelor.
  5. Glisați printre firele de păr cu periuța încă o dată, folosind o mișcare lungă.
  6. Estompați marginile și evidențiați cozile sprâncenelor.
  7. Așteptați până când săpunul se fixează pe firele de păr periate.
  8. Folosiți pomada, pudra sau creionul preferat sau mențineți culoarea naturală a sprâncenelor.

Dar machiajul sprâncenelor zburlite? Una dintre cele mai populare tendințe de stilizare a sprâncenelor. Creați sprâncene zbârlite cu aspect natural, anti-îmbătrânire, adăugând prospețime și un aspect odihnit feței. Pentru arcuri mai zburlite, trasați linii individuale, folosind un creion sau o pomadă. Umpleți delicat zonele fără păr pentru mai multă definiție.

Nanobrow Săpun Gel Pentru Sprâncene