Gene false cluster? Vezi clasamentul cu cele mai bune produse!

Există genele perfecte? Categoric nu. Această ramă a ochilor și aspectul ei este o chestiune individuală pentru fiecare femeie. Cu toate acestea, orice femeie își dorește un singur lucru – gene lungi și dese, cu o curbură frumoasă. Mulțumită genelor cluster gata făcute pentru aplicarea DIY, fiecare femeie poate obține acest efect fără a ieși din casă. Însă care dintre ele se dovedesc a fi cele mai bune?

Clasament cu gene cluster gata făcute – de ce a fost conceput?

Femeile caută întotdeauna modalități de a-și îmbunătăți aspectul genelor și de a le face mai definite. Din păcate, Mama Natură nu este foarte amabilă cu toată lumea în această privință. Genele naturale sunt practic întotdeauna slabe, și subțiri, și tind să cadă.

Diferitele rimeluri nu oferă întotdeauna rezultate satisfăcătoare, iar extensiile de gene semipermanente nu sunt o opțiune pentru orice femeie. De când au fost create genele de tip cluster care se aplică acasă, a avut loc o adevărată revoluție.

Femeile s-au grăbit să cumpere cutii de gene cluster prefabricate și au încercat să le aplice acasă. Acesta este motivul pentru care a fost creat clasamentul amintit mai sus.

Include doar genele cluster cu aplicare DIY care merită atenție. Acestea primesc recenzii pozitive din partea femeilor care sunt interesate de extensiile de gene DIY acasă, dar se și detașează de concurență.

Clasament de gene false cluster pentru aplicarea acasă – TOP 5

Deși pe piața de beauty găsești un număr nesfârșit de produse de extensie a genelor, nu toate sunt de fapt bune. Genele cu aplicare DIY ar trebui să fie durabile, să fie comod de pus și să îți permită să obții rezultate satisfăcătoare. Așadar, care sunt genele cluster care îndeplinesc toate aceste criterii?

1. Genele cluster Nanolash – DIY Lash Extensions

Kit de extensii de gene DIY

Primul loc în clasamentul nostru TOP 5 al celor mai bune gene cluster gata de utilizare pentru extensii de gene DIY, aparține unui produs de la brandul Nanolash. DIY Eyelash Extensions sunt gene cluster prefabricate care pot fi aplicate cu ușurință acasă. Potrivit producătorului, aplicarea nu ar trebui să îți ia mai mult de 10 minute. Această afirmație este confirmată de recenziile multor femei mulțumite.

Aceste clustere de gene false pentru aplicarea la domiciliu pot satisface așteptările femeilor moderne. Cele mai mari avantaje ale lor includ:

  • moliciunea – extensiile de gene DIY Lash Extensions sunt practic imperceptibile la purtare;
  • aspectul estetic – genele false DIY de la Nanolash imită perfect genele naturale;
  • varietatea – există 8 stiluri de gene cluster din care poți alege, iar o cutie conține gene în 3 lungimi: 10, 12 și 14 mm;
  • fără cruzime – și acesta este un factor foarte important pentru multe femei.

Bineînțeles, beneficiile genelor DIY Lash Extensions de la Nanolash nu se termină aici. Producătorul declară că efectele unei singure aplicări pot dura până la 5 zile. Cu toate astea, unele femei susțin în recenziile lor online că printr-o întreținere corespunzătoare, efectul a rezistat mult mai mult timp.

De asemenea, trebuie să știi că poți cumpăra un kit complet pentru extensii de gene acasă. În completarea genelor cluster prefabricate, kitul conține și alte accesorii necesare, cum ar fi un bonder, un remover, un sealer și o pensetă specială.

Având în vedere toate cele menționate, nu există niciun dubiu cu privire la motivul pentru care DIY Eyelash Extensions de la Nanolash merită primul loc în acest clasament.

2. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit oferă gene false gata făcute care permit aplicarea lor acasă. Aceste buchețele de gene sunt disponibile în diferite lungimi, de la 10 până la chiar 16 mm. Astfel, ai posibilitatea să creezi atât gene cu volum, precum Russian Volume, dar și un efect delicat pentru genele tale. Poți modifica în voie clusterele Lilac St Intro Starter Kit până când obții rezultate satisfăcătoare.

Genele Lilac St. cluster sunt neconvenționale și colorate, însă ambalajul lor este extrem de mic și foarte scump. Un pachet de rezervă conține doar 10 buchețele, ceea ce nu asigură decât o singură aplicare. Calitatea lor e bună, dar la acest preț poți găsi un set de gene clustere de calitate mai bună.

Atât lipiciul, cât și penseta sunt incluse în kit, astfel încât aplicarea propriu-zisă a genelor ar trebui să fie cât se poate de simplă. Lilac St Intro Starter Kit asigură:

  • un aspect natural – fire de păr subțiri și fine care se îmbină frumos cu genele naturale;
  • clustere ușoare – similar cu genele cluster Nanolash, aceste clustere sunt și ele imperceptibile la purtare;
  • varietate – varietatea de dimensiuni care îți permite să creezi orice stil dorești merită o apreciere deosebită aici.

Genele false Lilac St Intro Starter Kit nu necesită să le dai jos înainte de a dormi. Durabilitatea promisă este estimată la câteva zile. Desigur, multe depind de modul în care îngrijești genele false.

Din păcate, nu este cel mai bun produs din clasament. DIY Lash Extensions asigură aceleași avantaje, la care se adaugă faptul că efectele unei singure aplicări pot dura până la 5 zile, indiferent de circumstanțe.

3. Glamnetic Lash Extensions Kit

Glamnetic Lash Extensions Kit sunt clustere de gene gata făcute pentru aplicarea DIY. Producătorul garantează că vei putea obține rezultatele de vis în doar 5 minute.

Cert este că buchețelele cu autoaplicare de la Glamnetic dau impresia de flexibilitate. Acestea se disting prin:

  • durabilitate – se presupune că rezistă până la 5 zile;
  • o bandă neagră flexibilă – datorită ei este posibilă camuflarea inteligentă a liniilor de legătură;

În același timp, pentru ca genele naturale să se îmbine cu genele cluster de la Glamnetic, acestea trebuie să fie pregătite corespunzător. Un demachiant adecvat nu e de ajuns în cazul acesta. Producătorul recomandă curbarea genelor cu un ondulator de gene înainte de aplicare. De asemenea, întreținerea ulterioară este mult mai solicitantă aici. Genele trebuie să fie pieptănate și se recomandă dormitul doar în anumite poziții. Astfel, deși aplicarea acestor gene cluster este facilă, faptul că poți să le porți mai mult de o zi nu mai este un lucru atât de convenabil.

Avantajele acestor gene de tip cluster? Sunt la fel cu cele de la Nanolash. Se pare că Glamnetic Lash Extensions Kit nu oferă nimic special. În plus, prețul este destul de ridicat comparativ cu extensiile de gene DIY Lash Extensions, care sunt mai bune și mai atractive ca preț.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT oferă o varietate de dimensiuni de gene false din care poți să alegi. La rândul său, acest lucru se traduce prin posibilități uriașe de stilizare a genelor. Femeile pot opta pentru a crea un look Hollywood Volume sau doar pentru a-și accentua ușor ochii.

În kit nu găsim doar mănunchiurile de gene, ci și un aplicator, un adeziv și un fixativ care ajută la îndepărtarea stratului lipicios.

Genele Ardell X-tended Wear Lash System KIT sunt foarte populare în rândul femeilor. Totuși, nu lipsesc nici recenziile negative. Utilizatoarele sunt mai degrabă nemulțumite de prețul ridicat și de eficiența scăzută a produselor. În plus, calitatea genelor în sine și estetica aspectului final al clusterelor de gene Ardell sunt corespunzătoare cu prețul lor. Deși aceste gene sunt dispuse în clustere mărunte, ele pot produce un efect care arată artificial.

5. LLBA DIY Lash Extension Kit

Pe ultimul loc în TOP 5 cele mai bune produse pentru extensiile de gene „do-it-yourself” acasă se află LLBA DIY Lash Extension Kit. Și aceste gene sunt concepute pentru a fi aplicate acasă și îți dau posibilitatea să obții rezultate naturale.

Genele din setul LLBA DIY Lash Extensions Kit sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni din care să alegi. Cu toate acestea, spre deosebire de genele cluster de la Nanolash, într-un set nu găsești gene decât într-o anumită lungime. Ca urmare, opțiunile de styling sunt puțin mai limitate decât în cazul clusterelor de gene de la Nanolash.

De asemenea, este important de remarcat faptul că pachetele de refill variază în ceea ce privește numărul de mănunchiuri de gene din interior, în ciuda prețurilor care sugerează în mod clar că ar trebui să fie destul de multe din fiecare stil. Următorul punct important este că unele dintre genele cluster necesită ca în prealabil să folosești un ondulator de gene.

Genele LLBA DIY Lash Extensions Kit vin, de asemenea, și sub formă de kit. Dacă alegi varianta aceasta, vei primi și un adeziv și un aplicator.

LLBA DIY Lash Extensions Kit închide lista celor mai bune produse pentru stilizarea genelor acasă. Aceste gene false nu sunt la fel de durabile și ușor de aplicat ca Nanolash DIY Lash Extensions. Totuși, putem spune că sunt capabile să se ridice la nivelul unor așteptări ceva mai mici.

Clasament de gene cluster gata făcute pentru aplicarea DIY acasă – pe care merită să le alegi?

Nu se poate nega faptul că alegerea unor clustere de gene gata făcute pentru aplicarea DIY acasă poate constitui o adevărată provocare pentru numeroase femei. Acesta este și motivul pentru care a fost creat clasamentul de mai sus, ca să îți facă treaba cât mai ușoară.

Bineînțeles, fiecare dintre produsele enumerate are o mulțime de avantaje. Aplicarea clusterelor prefabricate ar trebui să fie extrem de simplă și să fie gata în doar câteva minute. Trebuie însă să analizezi aspectele care te interesează cel mai mult.

DIY Lash Extensions de la Nanolash par a fi liderul incontestabil în domeniul extensiilor de gene acasă. Aceste gene cluster vin în 3 lungimi într-o singură cutie și, în plus, cu până la 8 stiluri diferite din care poți să alegi. Mai mult, aceste gene cluster te ajută să creezi un efect care durează până la 5 zile.

Cu ele poți obține orice rezultat pentru genele tale, care nu numai că va arăta spectaculos, dar va fi și de lungă durată. Decizia finală îți aparține însă doar ție și ar trebui să iei în considerare în primul rând propriile tale nevoi și așteptări.