Greșeli Comune de Evitat atunci când Aplicați Gene False

Erori comune de evitat atunci când aplicați gene false

Genele false au devenit în ultimii ani un accesoriu indispensabil pentru orice femeie care dorește să-și accentueze frumusețea naturală și să atragă atenția asupra ochilor. Cu toate acestea, aplicarea acestora poate fi o provocare mai ales pentru începători. De aceea vă voi prezenta în acest blog post unele dintre cele mai comune greșeli pe care le puteți face atunci când încercați să vă aplicați genele false și cum să le evitați.

Greșeala numărul 1: Neglijarea curățării preliminare

Prima greșeala pe care multe femei o fac este să nu-și curețe ochii înainte de a aplica genele false. Este foarte important să vă curățați cu atenție pleoapele și genele naturale pentru a îndepărta eventualele urme de machiaj, uleiuri sau impurități care ar putea afecta adeziunea genelor false.
Puteți utiliza un demachiant blând, care nu irită ochii, și apoi să vă ștergeți ușor fața cu un prosop moale, asigurându-vă că nu mai există urme de demachiant pe piele.

Greșeala numărul 2: Alegerea unui set de gene false nepotrivit

O altă greșeală comună o reprezintă alegerea unui set de gene false care nu se potrivește cu forma ochilor. Trebuie ținut cont de faptul că nu toate modelele de gene false se potrivesc tuturor. Pentru a obține un look cât mai natural, genele false ar trebui să fie adaptate la forma și mărimea ochilor, precum și la lungimea și curbura genelor naturale.

Greșeala numărul 3: Aplicarea unei cantități excesive de adeziv

Aplicarea excesivă a adezivului poate provoca nu doar un aspect inestetic, dar și disconfort la nivelul ochilor. Ideal este să se aplice un strat subțire de adeziv pe banda de susținere a genelor false, permițându-i să se usuce puțin înainte de a le fixa pe pleoape.
De asemenea, este recomandabil să aveți la îndemână bețișoare cu vată cu care să puteți îndepărta imediat excesul de adeziv pentru a preveni lipirea genelor naturale de cele false.

Greșeala numărul 4: Lipsa ajustării genelor false

Foarte multe femei uită sau neglijează acest pas foarte important. Anterior aplicării genelor false, acestea trebuie ajustate la lungimea liniei genelor naturale. Astfel, genele false vor arăta mult mai naturale și vor fi mult mai confortabile la purtare.

Greșeala numărul 5: Neglijarea curățării genelor false după utilizare

Curățarea corectă și regulată a genelor false le prelungește durata de viață și le menține aspectul. În plus, o bună igienă a genelor false previne posibilele infecții la nivelul ochilor. Deci, nu uitați să vă declarați genele false după fiecare utilizare!

Concluzia

Aplicarea genelor false nu este un proces complicat odată ce învățați să evitați aceste greșeli comune. Cu puțină practică și răbdare, oricine poate realiza un aspect profesional la domiciliu!