Întrebuințări neobișnuite ale anti-cearcănului

De ceva timp, corector a devenit element esențial al sac vanitatea oricarei femei. Probabil, nu există o fată sau o femeie care poate trăi fără ea. Ce folosim anticearcan pentru? Funcția sa de bază este de a camuflaj imperfecțiunile feței, cum ar fi cercurile intunecate din jurul ochilor, decolorări, acnee sau paianjen viță de vie. Și știi ce sunt și alte utilizări ale anticearcan?

Corector la umbra aproximativ una sau două tonuri mai deschise decat pielea noastra poate fi folosit ca evidențiator. Trebuie să-l aplici deasupra pliului, în jurul formei sprâncenei și în colțul interior al ochiului. look-ul va parea deja mai luminos și cu ochii mari. Anticearcan poate acoperi, de asemenea, parul deasupra sprâncenelor (care nu ar trebui să fie depilat) sau cele de-ai lipsit în timpul reglementării sprancenele. Cu toate acestea, un alt pupose corector este că puteți folosi ca de bază eyeshadow. Aceasta va crește durabilitatea cosmetice și pentru a preveni bulgări. Aplica corector cu pensula moale pentru strat egal pe pleoapa.

Puteți folosi corector pentru buze make-up

Dacă doriți rujul să dureze mai mult, aplicați corectorul în umbră aproape de tenul tau natural al pielii. Întinde-l ca să nu se adune în colțurile buzelor și să nu evidențieze pielea uscată. De asemenea, vă puteți ușura culoarea rujurile cu corector. Trebuie sa administreze ton corector mai ușor decât nuanța buzelor. Pentru obținerea unui efect 3D se aplică cantitate mică de corectorul pe partea centrală a buzelor și se freacă cu balsam de buze incolor. Puteți să contureze buzele pentru a le face optic mai mare.

Corector în loc de evidențiator

Aplicați-l pe oasele obraz sau deasupra sprâncenelor-creasta. Folositi-l pentru conturul feței (lumina si nuante inchise). Se combină cantitate mică de corector cu Marcatorul pentru a adăuga energie și prospețime feței. Acest truc va funcționa chiar dacă direct de la munca ta merge la petrecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *