Laminarea sprâncenelor acasă – tot ce trebuie să știi. Fă cunoștință cu Nanobrow Lamination Kit

Laminarea sprâncenelor acasă? Da, acum poți face acest tratament de una singură, fără să pierzi timp cu programări private la un salon de înfrumusețare profesionist. Alege un set bun de laminare a sprâncenelor, întocmai ca Nanobrow Lamination Kit, și vei vedea că laminarea sprâncenelor acasă poate fi mai ușoară decât realizarea unei manichiuri cu gel de una singură! Astăzi vom răspunde la toate întrebările tale despre laminarea sprâncenelor acasă!

În ce constă laminarea sprâncenelor?

Procedura de laminare a sprâncenelor este asemănătoare cu cea a unui permanent și presupune remodelarea sprâncenelor prin ruperea legăturilor lor disulfidice și fixarea lor într-o formă diferită. Laminarea nu numai că stilizează sprâncenele pentru o perioadă lungă de timp (efectele durează până la 6 săptămâni), dar le îmbunătățește și aspectul, adaugă un luciu sănătos și conferă sprâncenelor un aspect mai gros, făcându-le să pară mai voluminoase.

Laminarea sprâncenelor DIY, poți realiza un lifting de sprâncene acasă?

Bineînțeles că da! Asigură-te doar că alegi kitul potrivit. Ar trebui să fie ușor de utilizat și să conțină soluții de calitate excelentă pe care le poți aplica cu ușurință pe sprâncene.

Care este cel mai bun kit pentru laminarea sprâncenelor acasă?

Nanobrow Lamination Kit pentru laminarea semi-permanentă a sprâncenelor este o modalitate complet sigură de a stiliza sprâncenele acasă. Instrucțiunile sunt atât de simple încât laminarea sprâncenelor la domiciliu poate fi realizată de absolut oricine. Instrucțiuni precise, recipiente numerotate și aplicare ușoară – acestea sunt principalele avantaje ale acestui set de laminare pentru sprâncene, imediat după rezultatele uluitoare. Prin urmare, chiar dacă nu ai experiență în astfel de tratamente și ești pe cale să efectuezi pentru prima dată tratamentul de lifting de sprâncene acasă, poți fi sigură că totul va merge perfect cu acest set!

Set de lifting și laminare a sprâncenelor pentru utilizare la domiciliu.

Vei găsi tot ce trebuie să știi despre laminarea sprâncenelor acasă pe www.nanobrow.ro

Ce efecte poți obține cu Nanobrow Lamination Kit?

Nanobrow Lamination Kit îți oferă un efect frumos și natural de sprâncene precis conturate și perfect periate timp de săptămâni. Efectele durează 6-8 săptămâni, în funcție de sensibilitatea și grosimea sprâncenelor tale. În plus, face ca arcurile să pară mai voluminoase și frumos sculptate în orice moment al zilei sau al nopții!

Cui se adresează Nanobrow Lamination Kit?

Acest set este perfect pentru orice persoană care dorește să își îmbunătățească look-ul și să obțină sprâncene periate ș conturate la perfecție în orice moment. De asemenea, va fi ideal pentru posesoarele de sprâncene groase și indisciplinate, care sunt greu de stăpânit sau care sunt ieșite în direcția greșită și sunt dificil de modelat corespunzător. Adeptele sprâncenelor cu aspect natural, cărora nu le place să aplice machiaj pentru sprâncene în fiecare zi, vor fi, de asemenea, impresionate de acest kit, deoarece face ca sprâncenele să arate cu adevărat impecabile.

Cum te pregătești pentru tratamentul de laminare a sprâncenelor?

Înainte de a trece la procedura de laminare a sprâncenelor acasă, pregătește toate soluțiile și produsele necesare: Nanobrow Lamination Kit, dischete de bumbac fără praf, un demachiant bun cu o formulă non-grasă și un bol cu apă. Înainte de tratament, demachiază-te corespunzător și curăță și usucă-ți sprâncenele. Nu uita că întreaga zonă a ochilor trebuie să fie curată și lipsită de reziduuri uleioase.

Cum să obții sprâncene laminate acasă cu setul de lifting pentru sprâncene Nanobrow?

E simplu! În primul rând, piaptănă-ți sprâncenele cu o perie pentru sprâncene și aplică adezivul Nanobrow pe ele timp de aproximativ 30 de secunde.
Apoi, ia soluția Pasul 1 și aplică-o pe sprâncene, periindu-le și dându-le forma dorită. Lasă produsul să acționeze între 5 și 8 minute, după care șterge-l cu o dischetă de bumbac uscată și fără praf.

Aplică acum pe sprâncene produsul etichetat Pasul 2 pentru a fixa efectul de sprâncene laminate. După 5-8 minute, îndepărtează-l cu o dischetă de bumbac umezită și piaptănă-ți ușor sprâncenele. Ai terminat! Tratamentul complet durează maximum 20 de minute! Efectele unui tratament de laminare durează aproximativ 6 săptămâni, iar cu setul Nanobrow poți efectua aproximativ 10 tratamente de laminare!

Pentru mai multe informații, vizitează www.nanobrow.ro.