Sunteți gata pentru o coafură ca în reclame? Optați pentru Nanoil Hair Volume Enhancer

Dacă doriți să creați coafuri voluminoase, dar din motive necunoscute, părul nu vrea să coopereze, credem că avem ceva ce v-ar putea interesa. Este un produs de ridicare a părului de la rădăcini și de volumizare – mai exact, un spray de stilizare a părului – care creează rezultate durabile. A primit recenzii pozitive din partea utilizatoarelor și este folosit chiar și în saloane. În plus, nu costă o avere, dar vă permite să creați coafuri de un milion de dolari din confortul casei. Sunteți curioase despre ce produs este vorba? Este cea mai recentă ofertă lansată de Nanoil – Hair Volume Enhancer.

Ce este Nanoil Hair Volume Enhancer?

Simplu spus, este un produs cu formulă ușoară, conceput pentru a facilita stilizarea părului pentru toată lumea. Poate fi utilizat în loc de spumă, geluri, spray-uri de păr și alte produse de stilizare de școală veche care, din păcate, au un dezavantaj major: privează părul de apă, lăsându-l fragil și despicat. Pentru a evita acest efect advers pentru care produsle de stilizare obișnuite sunt notorii, le puteți înlocui pe toată cu un singur produs cosmetic. Optați pentru Nanoil Hair Volume Enhancer, pulverizați-l pe toată suprafața podoabei capilare și începeți să o coafați după preferințe. Chiar dacă puteți folosi spray-ul de stilizare Nanoil pe părul uscat, vă recomandăm să-l aplicați pe părul umed – șuvițele sunt mai predispuse la stilizare și absorb mai multe substanțe nutritive. Vestea bună este că Nanoil Hair Volume Enhancer oferă rezultate imediate, ridicând părul de la rădăcini și creând coafuri pufoase, voluminoase care nu au nevoie de nicio retușare pe tot parcursul zilei.

nanoil spray pentru păr cu aspect mai voluminos

Nanoil Hair Volume Enhancer: o poțiune magică alcătuită din substanțe nutritive

Știați că în afara ingredientelor de volumizare și de stimulare a părului de la rădăcini, spray-ul Nanoil conține, de asemenea, substanțe nutritive și substanțe care protejează părul împotriva deteriorării? În plus, datorită ingredientelor prețioase precum pantenolul, spray-ul îmbunătățește aspectul părului imediat după aplicare. Cum acționează, mai exact? Să verificăm lista de ingrediente pentru a vedea ce rol are fiecare ingredient.

  • PROTEINE DE GRÂU: lasă părul mai puternic și reparat | măresc capacitatea de stilizare a părului | combat electrizarea și efectul static
  • CHERATINĂ: inversează deteriorarea | adaugă mai multă densitate părului | ridică rădăcinile | promovează un păr cu aspect mai frumos
  • PANTENOL: disciplinează șuvițele de păr | adaugă strălucire | sigilează apa în interiorul părului | oferă protecție împotriva deteriorării
  • VITAMINA E: protejează culoarea | intensifică elasticitatea | consolidează părul
  • VITAMINA B3: stimulează sinteza colagenului | combate stresul oxidativ | hidratează chiar și părul extrem de uscat

Cum să profităm la maximum de Nanoil Hair Volume Enhancer?

Nu există multe produse la fel de ușor de aplicat precum spray-ul de volumizare Nanoil. Fiecare metodă de aplicare este ușor de urmat și oferă rezultate uimitoare. Folosiți Nanoil Hair Volume Enhancer:

1. înainte de culcare

Pulverizați Nanoil Hair Volume Enhancer în părul uscat cu prosopul. Despărțiți părul în două secțiuni și răsuciți fiecare parte pentru a crea două cocuri lejere în vârful capului. Securizați cu elastic pentru a preveni desfacerea acestora în timpul somnului. Îndepărtați elasticele dimineața și bucurați-vă de bucle voluminoase fără stilizare termică.

2. cu un uscător de păr și un difuzor

Folosiți spray-ul Nanoil pe părul umed înainte de a porni uscătorul de păr cu difuzorul deja montat. Dacă doriți să creați o coafură ultra voluminoasă, uscați-vă părul ținând capul în jos.

3. la ieșirea din duș

Spălați părul, folosiți un prosop moale pentru a elimina excesul de apă și pulverizați în păr Nanoil Hair Volume Enhancer. Folosiți uscătorul de păr ca de obicei.

4. dimineața

Dacă nua aveți timp să vă spălați părul dimineața, doar umeziți-l cu apă și aplicați produsul Nanoil Hair Volume Enhancer. Periați șuvițele și stilizați ca de obicei.

Vă plac ideile noastre simple de obținere a unui păr mai voluminos? Adăugați Nanoil Hair Volume Enhancer în arsenalul produselor voastre de înfrumusețare și creați coafuri voluminoase fără niciun efort. Îl puteți comanda pe nanoil.ro!