Cele mai frecvente greșeli în utilizarea rimel. Le faci și tu?

Rimel este aproape cel mai bun prieten fiecare femeie, și există un motiv bun pentru ea, pentru că chiar și cel mai bun ochi make-up nu le va aduce fără gene frumoase. Deoarece folosim rimel aproape în fiecare zi suntem convinși că nu ne putem face greșeli în utilizarea acestuia. Nimic nu ar putea fi mai greșit decât atât. Cei mai mulți dintre noi face în necunoștință de cel puțin câteva dintre cele mai frecvente greșeli în utilizarea rimel. Le-ați face la fel de bine?

Pompare cu perie rimel

Uneori, trebuie să luăm într-un pic mai mult rimel cu pensula noastră, atunci când nu există într-adevăr mult mai rămas din el și încercăm să-l scoop de pe pereții interiori cu ritmica în sus și în jos de circulație. Aceasta este o greșeală care ne poate costa pierderea de rimel. Prin pompare cu mânerului rimel lui am pompa în aer inutil care accelerează în mod semnificativ uscarea acestuia. Limitează mișcarea mânerului la minim.

Folosind rimel pentru prea mult timp

Rimel, la fel ca orice alt produs de frumusete, are data de expirare. Formula, caietul de sarcini pachet de rimel si utilizarea limita utilizarea medie la trei luni – după data aceasta ar trebui să-l înlocuiască. De câte ori folosim rimel nostru timp de mai multe luni, până când este aproape goală, doar pentru că noi nu vrem să cheltuiască mai mulți bani?

Nu curățați pensula

Poate să pară ciudat, dar fără îndoială, are un impact asupra calității efface. perie rimel ar trebui să fie spălate (la fel ca noi se spală make-up perii). Tu nu trebuie să faci asta după fiecare utilizare, dar trebuie să vă spălați și uscați-l definetly fiecare acum și apoi. In acest fel, puteți evita bulgări uscate care fac gene pentru a lipi împreună.

Nu curling genelor cu buclat genelor

Puteți sări peste acel moment, dacă au genele încrețite în mod natural, deși știm cu toții că nu sunt mulți dintre voi. Cei mai mulți dintre noi au gene drepte și în acest caz, chiar și cel mai bun rimel nu te va ajuta. Înainte de fiecare eclipsase ar trebui să ghemuiesc genele cu unele bucla genelor, numai atunci puteți obține un efect dorit.

Tehnica efface greșită

Te-ar crede nimic nu este mai greu, în effacing genele tale, și te-ar fi greșit. In timp ce effacing genele ar trebui să facă mișcare ușor în zig-zag – de la baza genelor spre vârfurile lor, în timp ce se deplasează peria dintr-o parte în alta. Numai în acest fel puteți răspândi eficient rimel.

Aplicând prea multe straturi

Acest punct este într-un mod conectat la cel anterior cu privire la greșelile din effacing genelor. De multe ori suficient aplicăm prea multe straturi pe genele noastre gândesc că cu fiecare strat următor subliniem efectul. Această greșeală vă va duce la gene lipite împreună și crearea unui efect numit „picioare” păianjen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *