Clasamentul celor mai bune rimeluri care îți asigură efecte de vis! Află ce produs ar trebui să-și găsească locul în trusa ta de machiaj!

Se presupune că rimelurile ar trebui să-ți permită să obții rezultate spectaculoase fără să fii nevoită să mergi la un salon de înfrumusețare. Femeile își pun multe speranțe în acest produs, dar de multe ori, lucrul acesta se soldează cu încă o dezamăgire. De aceea, am creat un clasament al celor mai bune rimeluri care asigură rezultate satisfăcătoare.

Cum a fost creat clasamentul celor mai bune rimeluri?

Clasamentul rimelurilor a fost creat pentru a aduce un răspuns la eterna întrebare: care este cel mai bun rimel? Scopul este de a prezenta rimeluri care funcționează cu adevărat și care pot schimba complet abordarea ta față de machiajul zilnic al ochilor.

În timpul elaborării acestui clasament, am luat în considerare diverși factori care determină calitatea și performanța rimelurilor. Acești factori au inclus, de exemplu:

  • produsului – dacă începe să se desprindă sau să păteze;
  • calitatea – aici, consistența și viteza de uscare s-au dovedit a fi cele mai importante;
  • peria – dacă are o formă adecvată și dacă facilitează aplicarea produsului

Toate caracteristicile menționate mai sus sunt importante pentru majoritatea femeilor care sunt în căutarea rimelului perfect.

TOP 5 mascara în care poți investi!

Mascara ideală poate fi diferită pentru fiecare femeie. Totul depinde de tipul de gene, precum și de rezultatele scontate. Așadar, este momentul să identificăm câștigătorul absolut, precum și rimelurile care, în ciuda unor defecte minore, merită recunoaștere.

1. Nanolash Mascara

TOP 5 mascara în care poți investi

Rimelul Nanolash este câștigătorul incontestabil al clasamentului. Acest rimel are o reputație fenomenală în rândul femeilor. Să începem cu faptul că acest rimel este disponibil în două versiuni:

Acest lucru, la rândul său, asigură faptul că toate femeile pot adapta rimelul la preferințele lor. Ambele produse sunt dotate cu perii diferite, cu forme ideale, realizate din silicon. Acest lucru face posibil accesul chiar și la genele scurte și problematice din colțurile ochilor.

Mascara Nanolash se caracterizează, de asemenea, printr-o durabilitate excepțională. Utilizatoarele afirmă clar că nu se estompează și nu se descuamează în timpul zilei.

2. Lashcode Mascara

Rimelul de la Lashcode are proprietăți de alungire și îngroșare. Este un produs extrem de popular care se detașează de concurență. Acesta oferă, înainte de toate:

  • rezistență excepțională – rimelul nu se fărâmițează și nu se desprinde de pe gene pe parcursul zilei, și               nu se scurge atunci când este expus la temperaturi ridicate;
  • o consistență excelentă – datorită căreia produsul se usucă rapid înainte de aplicarea următorului strat.

Utilizatoarele Lashcode Mascara apreciază faptul că este prevăzută cu o perie bine definită. Datorită ei, genele pot fi separate cu precizie și acoperite uniform cu produs. Cu siguranță acesta este unul dintre cele mai bune rimeluri și merită luat în considerare.

3. Guerlain Cils D’Enfer

Guerlain Cils D’Enfer este un alt produs pentru machiajul genelor care merită să se găsească în trusa ta de machiaj. Despre acest rimel se spune că nu doar alungește, ci și curbează frumos genele. Rimelul vine cu o perie cu formă destul de bine realizată. La rândul său, aceasta face ca aplicarea să fie mult mai ușoară și asigură o separare precisă a genelor.

Totuși, utilizatoarele au raportat unele probleme cu durabilitatea produsului. În cazul unora dintre ele, rimelul a început să se decojească spre sfârșitul zilei. În același timp, acest lucru ar putea fi cauzat, de exemplu, de aplicarea a mai mult de un singur strat de produs. Cât despre rezistența la temperaturi mai ridicate, utilizatoarele nu au nicio plângere. Din contră, ele nu au fost nevoie să experimenteze niciodată „efectul ochilor de panda”.

4. Dior Diorshow Mascara

Dior Diorshow este un rimel care ar trebui să ofere un efect ca la salon. Rimelul iese în evidență datorită ambalajului său estetic plăcut. Utilizatoarele Dior Diorshow Mascara notează că nu au probleme cu descuamarea sau fărâmițarea produsului nici măcar atunci când se freacă la ochi. Așadar, nu se poate spune că durabilitatea produsului este pusă la îndoială aici.

Peria însă se dovedește a fi problematică pentru multe utilizatoare. Este prevăzută cu peri denși, extrem de rigizi, care sunt la fel de compacți la mijloc ca și înspre vârf. Acest lucru face ca accesul la genele scurte, fără să lase reziduuri pe pleoape, să fie un pic mai dificil.

5. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator este un produs de drogherie. Prin urmare, este foarte accesibil și femeile nu ar trebui să întâmpine nicio problemă în a face rost de el. Este un rimel bun, însă nu cel mai bun. Utilizatoarele au raportat anumite probleme cu privire la faptul că produsul începe să păteze și să se desprindă de pe gene destul de repede.

Cu toate acestea, nu au fost raportate probleme majore în ceea ce privește peria care însoțește rimelul. Utilizatoarele au fost în mare parte mulțumite de forma acesteia.

Care este cea mai bună mascara? Răspunsul la această întrebare trebuie să îl găsești tu însăți, deoarece este o chestiune cu adevărat personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *