Conturarea feței cu palelta Infallible Sculpt de la L’Oreal

Fața de conturare a devenit extrem de popular in aceste zile printre iubitorii de make-up, bloggeri și make-up artisti. Necesare sunt produse cosmetice profesionale si make-up perii. Și, mai mult ca sigur va avea nevoie de Infallible Sculpt de la L’Oreal.

Ce este cu fața conturare?

Conturarea feței poate fi numită camuflare de imperfecțiuni cu care arată simultană a ceea ce noi credem ca este cel mai bun despre fata noastra. Pentru acest post este necesar, va fi produse cosmetice in diferite nuante si cateva accesorii cosmetice. Cel mai bun sunt: acoperitori sau pulberi și bureți sau perii în diverse dimensiuni. Regula de bază a feței este conturare aplicarea corectă a produselor menționate mai sus. Domeniile de care doriți să le ascundeți acopere cu nuanta mai inchisa a cosmetic. Și acele zone, care sunt active dvs. acoperă cu nuanță mai strălucitoare (poate una sau două tonuri mai deschise decat tenul și fundație/cremă BB). Pentru aplicarea și amestecarea produselor folosesc perii în dimensiuni determinate de make-up artisti. aplicatoare mai mici folosesc pentru pielea langa nas, bărbie, ochi și buze. Cu toate acestea, perii mai mari vor veni la îndemână în aplicarea de nuanțe de pe obraji si frunte. Și ce tip de produse cosmetice ar trebui să le utilizați pentru fata conturare?

Paleta Infallible Sculpt de la L’Oreal

L’Oreal a creat mulțumiri speciale pentru paleta cu care se confruntă conturare va fi mai ușor. Cosmetice are mici ambalaje; Din păcate, nici perie, nici oglinda a fost atașat la acesta. În interior veți găsi o imagine a modului în care ar trebui să fie aplicate produsului. Infallible Sculpt de la L’Oreal este disponibil în două nuanțe de bej și maro: Light și Medium – închis. Culorile se aplică în conformitate cu regulile de mai sus. Cu toate acestea, se confruntă cu profilării meci metoda cu forma feței.

Fața ovala nu are nevoie de mai multe corecturi – printre make-up artiști este considerat forma fetei perfecta. Fata rotunda are nevoie de slăbire optice în jos. Acesta este motivul pentru nuanta mai inchisa se aplică sub oasele obraz și se freacă în jos, în direcția de bărbie. Administrati ton mai deschis chiar sub colturile interioare ale ochilor, vârful bărbiei și pe maxilar. Slăbire în jos și lungirea este ceva care are nevoie de fiecare fata patrata. Pentru a face acest lucru distribuie nuanta mai inchisa de la forma paleta infailibila Sculpt L’Oreal pe oasele obraz și le freca spre nas. Culoarea luminii se aplică în jurul zonei ochilor și în mijlocul de bărbie. Fața lungă are nevoie de lărgirea în sus. Așa că, se aplică de culoare mai închisă a produsului de pe oasele obraz și le freca spre centrul feței. Lumina umbra administra pe aceleași zone ca și în față pătrată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *