Cum să alegeți cel mai bun săpun pentru sprâncene? Top 5 săpunuri pentru sprâncene

Sunteți în căutarea unui săpun pentru sprâncene care să le țină sub control ore în șir, dar și să le hrănească? Vă aflați la locul potrivit! Am pregătit pentru dumneavoastră o listă cu top 5 cele mai bune săpunuri pentru sprâncene din toate timpurile. Aflați mai multe despre aceste produse de machiaj pentru sprâncene, iubite de femeile din întreaga lume, și găsiți-l pe cel perfect pentru dumneavoastră. Ce săpun de sprâncene veți alege?

Cel mai bun săpun pentru sprâncene: pe care să îl alegeți?

Un săpun bun pentru sprâncene poate înlocui gelurile, ceara, pomadele și chiar și laminarea sprâncenelor. Stilizarea sprâncenelor cu săpun arată fermecător și nu necesită multă îndemânare. Pur si simplu periați sprâncenele cu o cantitate mică de săpun. Este o modalitate de a face un machiaj corect în fiecare zi, dar și de a fixa un machiaj realizat cu creion, pudră sau alte produse. Săpunul pentru sprâncene vă ajută să creați „sprâncene stufoase” la modă, care au cucerit atât podiumurile de modă, cât și întregul internet. Care săpun de sprâncene să-l alegeți? Alegerea nu este foarte ușoară… Ghidați-vă în primul rând după ingrediente de bună calitate, efecte de lungă durată și o formulă care nu încarcă excesiv.

Aruncați o privire asupra alegerilor noastre din top 5 pentru cele mai bune săpunuri de stilizare a sprâncenelor și alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

nanobrow styling soap

Cantitate: 30 g

Nanobrow Eyebrow Styling Soap este cel mai puternic săpun pentru sprâncene până în prezent. Acest produs unic de stilizare a sprâncenelor poate fi adaptat tuturor tehnicilor de machiaj. Cutia de 30g durează foarte mult timp (cel mai mare săpun pentru sprâncene disponibil). Acesta ridică, îmblânzește și dă formă fiecărui fir de păr, oferindu-le sprâncenelor aspectul fluffy la care ați visat dintotdeauna. Formula sa asemănătoare gelului, ușor de aplicat, oferă o fixare foarte durabilă și lipsită de dezordine. Aceasta oferă sprâncenelor un aspect complet și definit și volum maxim care să reziste întreaga zi. Este unul dintre primele produse care oferă efect de laminare a sprâncenelor, fără tratamente costisitoare. Nanobrow Eyebrow Styling Soap a fost conceput pentru toate tipurile de sprâncene – de la cele subțiri și abia vizibile, până la cele groase și greu de stilizat. Produsul este de lungă durată și conține ingrediente de cea mai bună calitate. Glicerina, care reprezintă baza formulei, nu doar că adaugă volum, dar și hidratează eficient sprâncenele, protejându-le de deteriorare, rupere sau căderea firelor de păr. Nanobrow Eyebrow Styling Soap vine cu o baghetă cu formă specială pentru a se asigura că veți obține cu ușurință forma dorită a sprâncenelor. Bagheta curbată vă permite să ajungeți la fiecare fir de păr, chiar și la cele mai mărunte. Formula ușoară, asemănătoare gelului, nu încarcă excesiv firele de păr delicate ale sprâncenelor. Aceasta menține forma obținută pe durata întregii zile, fără a fi necesare retușurile. Nu lasă urme, reziduuri albe, sau finisaje lipicioase. Aplicarea săpunului nu necesită apă – este gata de utilizare direct din cutie. De asemenea, funcționează excelent în combinație cu alte produse de machiaj pentru sprâncene.

Avantaje: ingrediente naturale, design, aplicare ușoară, nu necesită apă, ambalaj convenabil, baghetă precisă, formulă hidratantă, durează ore întregi, nu lasă reziduuri albe, finisaj plăcut.

Dezavantaje:

2. Lash Brow Soap Brows

Cantitate: 25 g

Săpunul Lash Brow Soap Brows sporește sprâncenele și le menține forma ore întregi. Formula de tip gel-ceară oferă o fixare puternică. Săpunul ține sub control firele de păr întreaga zi, fără a fi necesare retușurile. Este conceput să facă față chiar și celor mai rebele sprâncene. Acesta se descurcă foarte bine în special cu firele de păr groase și indisciplinate. Formula Lash Brow Soap Brows conține parfumuri care, după cum asigură producătorul, îmbogățesc cu un miros plăcut aplicarea produsului. Formula săpunului nu necesită apă. Produsul este lipsit de cruzime, fiind potrivit pentru vegani, și conține ingrediente naturale în proporție de 96%.

Avantaje: cantitate mare, formulă hidratantă, nu necesită apă, durează ore în șir, nu lasă reziduuri albe, nu este lipicios.

Dezavantaje: 

3. Lamel Insta Brow Fixing Soap

Cantitate: 13 g

Lamel Insta Brow Fixing Soap hrănește firele de păr ale sprâncenelor și le menține elegante ore în șir. Le oferă acestora un aspect impecabil și adaugă volum pentru efectul „fluffy”. Formula transparentă funcționează bine cu alte produse de machiaj pentru sprâncene – de la creioane, până la pudre. Consistența asemănătoare gelului se aplică pe sprâncene fără efort. Lamel Insta Brow Fixing Soap vă permite să vă stilizați sprâncenele în forma și direcția dorită. Acesta lasă sprâncenele cu un aspect mai strălucitor, mai definit și mai voluminos. Săpunul vine cu o baghetă cu vârf curbat.

Avantaje: nu lasă reziduuri albe, formulă plăcută, design excelent, ambalaj convenabil, baghetă precisă.

Dezavantaje: durabilitate mai redusă, necesită utilizarea apei.

4. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax Soap 

Cantitate: 8 g

Săpunul pentru sprâncene Anastasia Beverly Hills are o formulă ceroasă și este utilizat pentru a stiliza și modela sprâncenele. Ceara oferă o fixare medie și naturală, însă ridică și menține sprâncenele pentru aspectul fluffy. Rămâne aplicat pe sprâncene ore în șir. În ciuda formulei mai grele și cerate, săpunul nu necesită utilizarea apei. Acesta oferă un efect instantaneu de lifting, fiind bun pentru sprâncenele rare și subțiri. Produsul este lipsit de cruzime, fiind ideal pentru vegani. Formula pe bază de apă nu conține ingrediente care blochează porii, parabeni sau uleiuri. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax Soap este disponibil într-un ambalaj roz auriu.

Avantaje: ingrediente naturale, aplicare ușoară, ambalaj convenabil, design excelent, formulă hidratantă, nu necesită apă.

Dezavantaje: durabilitate mai redusă, cantitate mică.

5. West Barn Co. Soap Brow

Cantitate: 25 g

Acest săpun unic pentru sprâncene a câștigat popularitate datorită versatilității sale și a faptului că funcționează pentru toate tipurile de sprâncene. West Barn Co. Brow Soap vă ajută să vă stilizați sprâncenele așa cum vă doriți. Acest produs este preferat de către artiștii în makeup datorită ingredientelor sale hidratante care hrănesc pielea și firele de păr. Este realizat din ingrediente naturale 100%. Producătorul garantează piele și sprâncene hidratate, oferind în acelați timp o fixare de lungă durată. Cu toate acestea, nu este la fel de puternic precum săpunul precedent, însă prezintă proprietăți similare: înmoaie, fixează și ține sub control sprâncenele.

Avantaje: cantitate mare, ingrediente naturale, design excelent, ambalaj convenabil, formulă hidratantă.

Dezavantaje: lasă reziduuri albe, formulă uscată, necesită apă, durabilitate mai redusă.