Cum să aplici rimelul X-Rated de la Smashbox?

rimelul X-Rated de la Smashbox este unul dintre acele produse cosmetice care cresc volumul si schimbă aspectul. Administrat corect poate face minuni, chiar și pentru fetele cu gene scurte. Vezi cum funcționează noul rimel și cum trebuie aplicat.

Rimelul Smashbox X-Rated poate fi cumpărat într-o singură culoare: negru puternic. Este recomandat pentru fetele cu gene negre sau maro; pe gene deschise la culoare e posibil să nu arate la fel de bine. Acoperite cu gene de rimel poate satisface seara make-up sau cu ochii smokey negri make-up. Acesta va evidenția linia neagră pe pleoape făcute cu creionul de ochi. Mai mult, Smashbox X-Evaluat Mascara îngroașă, buclele și lungește genelor. Dacă aplicăm câteva straturi, vom obține efectul gene false. Desigur, pentru a arata frumos, trebuie să se aplice în mod corespunzător rimel. Cum să faci asta?

Există, câteva modalități de aplicare a rimelului. Cu toate acestea, cel mai popular este zig-zag. Se pune pensula colaterală la nivelul pleoapei și a alerga prin genele începând de la bază și se termină la capete. Cu vârful perie acopere genele de pe pleoapa inferioară. Atunci când primul strat se usuca, se poate aplica o alta – astfel de lovituri de bici va arata mai gros si mai bine definite. În cazul în care genele sunt adunate împreună sau au noduli pe ele, atunci aveți posibilitatea să le pieptene cu un pieptene special sau perie curata de rimel folosit. Efectul final al ochiului de make-up depinde de pensula. Și cum arată periuța rimelului X-Rated de la Smashbox?

Periuța X-Rated a fost proiectat astfel încât s-ar separa genele și pieptene. Are perilor lung, lat. În cazul în care, după obținerea perie din ambalaj trebuie să o mare parte a produsului pe ea o puteți șterge în țesutul sau „pieptene” cu pensula curata de rimel second-hand. Apoi, fara intreruperi poti face ochi make-up.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *