Cum să regenerăm & reconturăm forma sprâncenelor? Transformare cu Nanobrow

Sprâncenele ne încadrează cel mai bine atât ochii, cât şi faţa. Sprâncenele frumoase, arcuite şi dese – ne întineresc faţa şi ne conferă un aspect mai sănătos şi mai odihnit, dându-ne încredere în noi. Sprâncenele atrăgătoare, lungi şi bine îngrijite au un impact incredibil de puternic asupra aspectului. Din păcate, majoritatea dintre noi fie pensăm excesiv sprâncenele, fie le schimbăm prea mult forma naturală. Ce putem face? Ideal ar fi să le lăsăm să crească rapid şi să le conferim o formă nouă, perfectă. Chiar este posibil? Desigur că este! Serul Nanobrow stimulează chiar şi sprâncenele care nu mai vor să crească sau care au bulbi extrem de slăbiţi. Care este secretul succesului acestui tratament de sprâncene?

Cel mai bun ser de sprâncene este cel care oferă efecte incredibile în cel mai scurt timp şi care durează mult, se adresează tuturor problemelor de sprâncene şi conţine ingrediente extraordinare, atent selecţionate.

Aşa acţionează serul Nanobrow – considerând eficacitatea şi modul de acţiune, serul Nanobrow depăşeşte ca performanţă toate celelalte tratamente de sprâncene. Nanobrow reprezintă rezultatul multor ani de studii şi cercetări, care stau la baza acestui cosmetic perfect – iubit de femeiile, dar şi de bărbaţii care au avut nevoie să-şi regenereze sprâncenele din anumite motive (e.g. boli).

Sprâncene cu aspect ciudat, extrem de subţiri? Niciodată din nou, datorită serului Nanobrow!

Nanobrow acţionează pe câteva niveluri: nu este doar un ser care întăreşte sprâncenele, prevenind căderea acestora. Deşi acesta este singurul efect oferit de alte tratamente de sprâncene, Nanobrow acţionează mai profund – pătrunde la nivelul bulbilor şi stimulează funcţionarea acestora. Astfel, chiar şi firele de păr care nu au mai crescut de mulţi ani încep să crească din nou. Nanobrow este responsabil pentru accelerarea procesului de creştere a sprâncenelor. Serul declanşează diviziunea celulară la nivelul matricei părului şi, astfel, facilitează creşterea mai rapidă, consolidând, hrănind şi reparând sprâncenele.

Nanobrow – la ce rezultate vă puteţi aştepta în timpul aplicării tratamentului? [efecte]

La ce rezultate vă puteţi aştepta utilizând acest ser extraordinar de sprâncene? Utilizat cu regularitate, serul Nanobrow face sprâncenele mai groase şi mai dese, oferindu-le o culoare frumoasă şi intensă şi hidratându-le eficient. Serul Nanobrow accelerează procesul de creştere a firelor de păr, ajută la creşterea firelor de păr căzute, redefineşte forma şi grosimea sprâncenelor, înfrumuseţează şi protejează firele de păr împotriva căderii.

Componentele serului Nanobrow au fost precis şi excelent selecţionate pentru a soluţiona în mod special nevoile sprâncenelor. Astfel, serul oferă rapid rezultate perfecte. Serul durează mult timp, se absoarbe imediat, nu alipeşte şi nici nu supraîncarcă firele de păr ale sprâncenelor. În plus, serul protejează împotriva deteriorării cauzate de expunerea la lumina soarelui, îngheţului sau aplicării unor produse cosmetice neadecvate.

Serul de sprâncene Nanobrow – recenzii

Nanobrow este un ser care se bucură de cele mai bune opinii de pe piaţa cosmetică. Verificaţi comentariile şi recenziile de pe bloguri sau vloguri. De asemenea, numeroşi esteticieni calificaţi şi artişti de machiaj recomandă tratamentul Nanobrow. Acesta acţionează rapid şi eficienţa sa este evidentă atât în rezultatele cercetărilor, cât şi în opiniile excelente ale femeilor care iubesc efectele oferite de serul Nanobrow. Mai mult decât atât, serul este în topul a numeroase clasamente de seruri de sprâncene – efectul său depăşeşte toate produsele similare pentru îngrijirea şi creşterea sprâncenelor.

Serul de sprâncene Nanobrow – utilizare

Aplicarea serului Nanobrow nu ar putea fi mai facilă de atât. Aplicaţi serul o dată pe zi, în timpul serii, la nivelul sprâncenelor uscate şi curate. Urmaţi aceşti paşi:

 1. Îndepărtaţi toate reziduurile de machiaj, curăţaţi pielea şi sprâncenele.
 2. Uscaţi tenul cu un prosop, aplicaţi produsul obişnuit de hidratare, evitând zona sprâncenelor.
 3. Aplicaţi serul de sprâncene Nanobrow la nivelul arcului sprâncenelor. O mişcare a aplicatorului (buretelui) este suficientă.
 4. Aşteptaţi câteva secunde până la absorbţia completă a produsului. Nu este necesară masarea serului în piele. Nanobrow nu lasă reziduuri şi nu supraîncarcă sprâncenele.
 5. Utilizaţi în fiecare zi, timp de aproximativ 4-8 săptămâni, până sunteţi satisfăcută de aspectul sprâncenelor dumneavoastră. Apoi, nu ezitaţi să aplicaţi serul Nanobrow o dată sau de două ori pe săptămână.

Serul de sprâncene Nanobrow – preţ

Multe femei sunt de acord că merită să investeşti într-un produs cometic de bună calitate care oferă efecte minunate. Serul Nanobrow nu se consumă rapid, iar preţul corespunde atât calităţii, cât şi eficienţei produsului. Poate fi utilizat câteva luni şi îşi menţine prospeţimea şi eficienţa până la ultima picătură. Consistenţa serului nu se modifică şi nici nu devine densă. De asemenea, aplicatorul este eficient, dozând cantitatea perfectă de produs şi permiţându-vă utilizarea produsului la maximum.

21 Comentarii “Cum să regenerăm & reconturăm forma sprâncenelor? Transformare cu Nanobrow”

 1. MatildaL

  Este adevărat că sprâncenele frumoase exprimă mai bine personalitatea, tot încerc să le conturez, sper că Nanobrow mă va ajuta, văd că are doar recenzii pozitive.

  Răspunde
 2. mariana

  Perfect, acționează rapid, sprâncenele cresc înapoi și devin mai groase, au un aspect mai îngrijit, sunt puternice și expresive.

  Răspunde
 3. Ana Pavel

  Pot să-l aplic pe sprâncene înainte de machiaj?

  Răspunde
  • Aura O.

   Cel mai bine este să-l aplici seara, înainte de culcare, dar cred că poți să-l folosești și înainte de aplicarea machiajului pentru că se absoarbe foarte repede și nu lasă sprâncenele uleioase ca uleiul de ricin

   Răspunde
 4. Viorica

  Este prima dată când citesc despre un ser de sprâncene care conține ingrediente atât de incredibile!

  Răspunde
 5. Ochi-albastri

  Deci, care e prețul acestui ser?

  Răspunde
 6. Jana

  De unde pot cumpăra serul Nanobrow?

  Răspunde
  • Sorina

   Ador serul Nanobrow!! L-am primit pe al meu de la cosmeticiana mea, dar știu că multe femei îl cumpără online și sunt mulțumite de livrarea rapidă :) :)

   Răspunde
 7. Amalia

  Esteticiana mea mi-a recomandat serul, aveam sprâncenele fragile și rare. Au fost cei mai bine cheltuiți bani, nu am crezut că Nanobrow va acționa atât de bine!

  Răspunde
 8. Frumușica

  Nu există un produs cosmetic de sprâncene mai bun ca Nanobrow. Vă recomand să-l încercați și doar să comparați acțiunea acestuia cu cea a uleiului de ricin :)

  Răspunde
 9. Veronica

  …maică-mea zice că nimic nu e mai bun pentru sprancene ca uleiul de ricin

  Răspunde
 10. Alexia

  ingrediente minunate

  Răspunde
 11. Fata din vis

  Multa vreme n-am găsit ceva care să-mi regenereze sprancenele și acestea cădeau destul de mult. Apoi am găsit Nanobrow și nu-l voi schimba niicodată cu alt ser. De curând am primit încă unul și-l voi dărui surorii mele. :)

  Răspunde
 12. Monica

  ce pacat ca nanobrow nu se gaseste in niciun magazin sau farmacie

  Răspunde
 13. Andrada

  de ce trebuie să aplici cremă pe față înainte de folosirea serului? serios, e atât de important…

  Răspunde
 14. Oana

  De 2 saptamani am Nanobrow si se folosește foarte simplu – te demachiezi, aplici ser pe o spranceană, apoi pe cealaltă și gata. Efectele sunt spectaculoase! :)

  Răspunde
 15. Anca

  Eu îl am, îl recomand și cu siguranță îl voi mai cumpăra!

  Răspunde
 16. Sorana

  Sprancenele mele nu au mai fost atat de frumoase de multa vreme. Am luat Nanobrow cu un orețmai bun pentru că l-am cumpărat împreuna cu niște prietene. Observ ca si sprancenele lor s-au schimbat. Din punctul meu de vedere e cel mai bun ser pe care l-am folosit vreodata!

  Răspunde
 17. Traiana

  E scump serul acesta de sprancene?

  Răspunde
 18. Bia

  La mine e a doua saptamana de cand il folosesc si deja vad schimbari in bine la sprancenele mele. Sunt mai rezistente, mai lucioase si au inceput sa creasca din nou. Astept sa creasca mai mult pentfru ca vreau sa le am mai dese.

  Răspunde
 19. Vibrații benefice

  M-am uitat în topurile serurilor de sprâncene – toate plasau Nanobrow în vârf, așa că l-am cumpărat și pot spune că acțiunea sa este mai eficientă decât a altor seruri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *