Equilibra Dermo Oil Multi-Active – Favoritul femeilor

Producător de frunte de produse cosmetice cu aloe vera este Equilibra. Acest brand reguli pe piețele mondiale și oferă produse hrănitoare pentru față, corp și păr. Una dintre cele mai mari produse ale acestui brand este Dermato Oil Multi-Activ, preferat de femei din întreaga lume. Acesta este un ulei de specialistic pentru tratarea pielii și are o utilizare universală.

99% INGREDIENTE NATURALE

Rețetă de Dermato Oil Multi-Activ este bogat in ingrediente naturale, care rezolvă în mod complex cele mai frecvente probleme ale pielii. Equilibra a dezvoltat produsul lor pe baza a cinci ingrediente naturale.

 • Ulei de Argan – oferă hrana și anti-îmbătrânire
  protecție Ulei de migdale dulci – și netezire calmează iritațiile
 • Struguri Ulei din semințe – intareste elasticitatea pielii si
  Unelte de netezire semințe de Meadowfoam ulei – hidratează, protejează și are proprietăți antioxidante
 • Vitamina E – oferă chiar și tonul pielii și elasticitate

100% SPECIALISTIC FORMULA

Equilibra Dermato Oil Multi-Activ este dezvoltat cu formula cea mai due dedicat pentru a eradica cele mai mari probleme ale pielii. Producator enumără cinci dintre ele, care Dermato Oil Multi-Active va rezolva în mod eficient chiar și pentru persoanele cu pielea foarte sensibila.

 1. Cicatrici – ulei de Equilibra universal imbunatateste starea pielii si face din ce în ce mai puțin vizibile cicatrici deja existente; în același timp, extirpă care apar imperfecțiuni ale pielii și previne crearea de tesut cicatricial.
 2. Vergeturi – Ulei dermatologic Oil Multi-Activ este recomandat pentru femeile gravide sau la femeile care tocmai au născut, dar, de asemenea, pentru adolescenți și persoane cu schimbare în greutate; face vergeturi mai puțin vizibile și le face mai puțin adânci dacă sunt folosite în mod regulat.
 3. Uscăciunea – Equilibra de ulei este un mod eficient pentru hidratarea pielii; regenerează pH-ul natural, care a fost slabi de factori externi, astfel încât acesta oferă în mod indirect niveluri adecvate de hidratare.
 4. Modificări de culoare – de neînlocuit în lupta împotriva problemelor de piele, Dermato Oil Multi-Active este o modalitate eficientă pentru decolorări și modificări ale pielii; face tonul pielii, chiar și susține normalizarea modificărilor pigmentare.
 5. Semnele de imbatranire – ulei de Equilibra sprijină, de asemenea, celula de restaurare și limite de vizibilitate a semnelor de îmbătrânire; primelor face pielea elastica si hrănită, asa capata aspectul tanar si proaspat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *