Fapte și mituri despre machiajul permanent al sprâncenelor

Mai mult și mai populare metode de sprancene make-up este un machiaj permanent. Multe femei doresc să economisi ceva timp pe zi cu zi de make-up prin aplicarea de machiaj permanent. Chiar dacă suntem mai dispuși să corecteze sprâncenelor forma cu machiaj permanent, există încă multe mituri despre această metodă. Ce să crezi? Cum se permanent make-up într-adevăr arată ca? specialiști cu experiență, make-up artisti si frumusete specialiști mituri și unghiilor confirma faptele pe tema Machiaj permanent.

Pierzi mult timp – MIT

In ciuda a ceea ce s-ar putea crede, machiaj permanent nu este de a lua la fel de mult timp. Procedura standard, durează de la o jumătate de oră până la o oră. În funcție de deficitele Sprancenele si metoda am ales, permanent make-up poate dura un pic mai mult, dar cosmetician cu experiență va avea grijă de ei în mod eficient.

Machiajul permanent nu este pentru toată lumea – FAPT

Nu se poate nega faptul că fiecare procedură permanentă, în cazul în care avem de a face cu amestec direct în structura pielii ar trebui să fie consultate înainte de procedura. Există mai multe contraindicații, care de stat atunci când nu ar trebui să faceți sprâncene permanente make-up proceduri (sau alte părți ale corpului), iar acestea sunt: sarcina, medicamentelor pe baza de steroizi, diabet, psoriazis și diverse infecții.

Machiajul permanent al sprâncenelor arată fals – MIT

De multe ori ne întâlnim femei cu sprâncene make-up fără acoperire, dar de obicei este de lucru de neexperimentați make-up artisti, cosmeticiene sau femei care au vrut să-l facă pe cont propriu. cosmetician cu experiență poate face machiaj permanent, astfel încât să pară natural, delicat si subtil, dar oferă în continuare un efect dorit de forma sprâncenelor propriu-zis.

Machiajul permanent este dureros – MIT

Poate te va surprinde, dar machiajul permanent nu este dureros, indiferent că procedura de machiaj este realizată direct în structura pielii. Este datorită anesteziei utilizate în timpul procedurii. Pentru sprâncene permanente make-up cosmetician va utiliza numai pe gel de calmare a durerii sau a unui unguent (atunci când este vorba de procedura din zona delicata a buzelor, apoi se va injecta anestezia dentară).

După procedură pielea este foarte iritată – FAPT

In primele câteva ore după ce pielea de procedură ar putea, dar nu trebuie neapărat să, fie de culoare roșie în jurul valorii de sprâncene și în unele zone pot să apară umflarea. Sprâncenele permanente make-up procedura este foarte invaziva, deci trebuie să conta pe anumite limitări, cum ar fi faptul că nu trebuie să folosiți sauna sau solar, în câteva săptămâni după procedura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *