Gene de două ori mai groase cu Rimelul Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor

Rimelul Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor a fost creat pentru a-și îndeplini visele cele mai mari două femei. Despre ce vorbim? Mascara asigură volum și o culoare intensă. Frumoasa Efectul genelor oferă două perii cu peri, cu lungimi diferite. Convinge-te dacă Rimelul Excess Volume Extreme Impact funcționează pentru tine.

Rimelul Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor are o lungime, de îngroșare și îndoirea proprietăți; acesta oferă, de asemenea, de culoare neagră intensă. Acest lucru cosmetice va evidenția aspectul, da ochi fumuriu make-up finisaj perfect si de a crea seara sau petrecere uite pentru fiecare fată. Rimelul Excess Volume Extreme Impact este de lungă durată, nu fragil și nu lasă pete pe pleoapa. Este atât de durabil încât pentru make-up de ștergere ar trebui să fie utilizate make-up pentru îndepărtarea cu bază de ulei, lapte demachiant, două faze de make-up pentru îndepărtarea sau cosmetice concepute pentru machiaj rezistent la apa.

Max Factor rimel este echipat cu două perii. Acestea diferă într-un interval și lungimea firului de perie. Cu prima pensula se aplica baza de îngroșare. Firului de perie pe aplicator sunt mai mici pe partea de sus și strâns împreună. Poziționarea lor permite obținerea de volum dublu. Cu toate acestea, cea de a doua perie are de două ori mai perilor groase, dar durata sa este mai mare. Ele perie acopera foarte bine genele cu un rimel negru. În cazul în care genele sunt încă lipite sau acoperite cu bulgări, apoi pentru încă periaj puteți folosi pieptene special sau perie curata de rimel hand.

Cel mai bun mod de aplicare este rimel zig-zag. Poziționați peria colaterală pentru a pleoapelor si a incepe aplicarea rimelului din rădăcini spre capete. Din păcate, Rimelul Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor putem avea un pic de o problemă. Periile sunt relativ scurte, astfel încât poate fi greu pentru a ajunge la cel mai mic părul din interior și exterior colțuri ale ochilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *