Infallible Sculpt – Paleta de conturare de la L’Oreal Paris

Fața conturare este gata de modelat într-un mod de a sublinia calitățile sale și de a ascunde eventualele defecte. Profilării sarcină este de a face fața câștig mai expresive caracteristici faciale feminine. Fața metamorfoza este posibilă datorită o paletă – infailibila Sculpt Conturarea palet din L’Or & eacute; al Parisului. Ce este atât de caracteristic despre acest produs?

Infallible Sculpt; Simplitatea

Conturarea paleta este foarte la îndemână, deoarece limitează necesitatea de a avea două produse distincte și caută-le în partea de jos a pungii vanitatea în timpul de zi cu zi de make-up. infailibila Sculpt este un evidențiator și bronzer într-o singură paletă elegantă. nu ar putea fi ceva mai simplu și mai funcțional decât atât. La o parte a paletei este Marcatorul și chiar lângă el, fixându-l bronzer. Infallible Sculpt Conturarea palet este disponibil în două nuanțe:. 01 Light / Medium și 03 Mediu / închis

Infallible Sculpt – calitate

L’Oreal Paris se mândrește cu o calitate mare de produse cosmetice pentru machiaj, astfel încât paleta de conturare a semnat cu numele acestui brand trebuie sa fie produs profesional. Si e.Infallible Sculpt a fost dezvoltat, astfel încât formula asigura un efect de lungă durată și perfectă. Marcatorul și bronzant au pulbere de bază în 60% și 40% din baza de gel, care se va asigura amestecarea produsului cu pielea. elastomeri naturală se potrivește cu pielea și în plus, asigură o durată și foarte precisă make-up finisaj.

Infallible Sculpt – profesionalism

Brand, cel mai sigur pariază o calitate deosebita a produselor lor, care ar fi cumpărat chiar și de cei mai buni make-up artisti.Infallible Sculpt Conturarea Palette este un produs cosmetic profesional, care oferă feței perfect modelate. Pielea va arata foarte bine în fiecare condiții. Utilizarea a două nuanțe va permite jocul de lumină și contur feței fără a scamelor – Marcatorul mai luminos va da mai mult volum si nuanta mai inchisa va avea slăbire jos proprietăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *