Îngrijirea cu vitamine a pielii. Vă prezentăm serul facial Nanoil cu vitamina C

Tenul dumneavoastră are nevoie de vitamine! Și una dintre cele mai prețioase vitamine cu care vă puteți trata pielea este vitamina C, cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic. Desigur, această vitamina trebuie oferită pielii cu ajutorul unui intermediar precum serul facial. Între toate serurile faciale disponibile, Nanoil Vit. C arată foarte promițător. Produsul vizează iluminarea, hidratarea și reîntinerirea tenului în mod natural. Totuși, chiar acționează în acest mod?

Cunoștințele noastre despre proprietățile acidului ascorbic nu sunt deloc largi. De fapt, majoritatea dintre noi știm doar că vitamina C stimulează sistemul imunitar și cam asta este tot. Însă, asta e puțin mai ales dacă luăm în considerare faptul că oamenii de știință continuă să descopere numeroasele efecte pozitive oferite de aplicarea sa la nivelul pielii. Care sunt acestea? 

De ce este benefică utilizarea produselor de îngrijire a pielii cu vitamina C?

  1. Pielea noastră are nevoie diperată de vitamina C, însă organismul uman nu o poate produse singur.
  2. Atunci când este inclusă în produsele de îngrijire a pielii, Vitamina C are rolul de filtru natural al luminii solare și protejează pielea împotriva razelor UV.
  3. Deoarece vitamina C poate fi aplicată la nivelul tuturor tipurilor de piele, este una dintre cele mai versatile substanțe cosmetice.
  4. Vitamina C nu doar hrănește, ci și elimină decolorarea, reduce liniile fine, are efect anti-îmbătrânire și netezește textura pielii.

Acestea sunt cele mai importante, însă nu singurele motive pentru care includerea produselor de îngrijire a pielii cu vitamina C în rutina zilnică de înfrumusețare vă va aduce doar beneficii. Astfel, rămâne o singură întrebare: Ce ser facial cu vitamina C să alegem?

Serul facial cu vitamina C de la Nanoil

O opțiune foarte bună pentru cele care doresc să-și îngrijească eficient pielea este Nanoil Vitamin C Face Serum – un produs de frumusețe care cu o compoziție bine gândită, calitate excelentă și efecte incredibile; un produs cosmetic care duce îngrijirea pielii ca un nou nivel.

Din perspectiva clientelor, contează că serul facial cu vitamina C de la Nanoil este un produs universal. Aceasta înseamnă că poate fi folosit de persoane cu diferite tupuri de ten – este perfect pentru toate tipurile de piele.

Ingredientele și textura de care vă veți îndrăgosti de la prima aplicare

Recipientul bine conceput este fabricat din sticlă închisă la culoare și conține 50 ml de substanță care merită un paragraf separat. Ce conține Nanoil Vitamin C Face Serum? Substanțe de care tenul are nevoie.

Ingredientul principal în acest produs ușor, cu capacitate bună de absorbție este acidul L-ascorbic – o formă pură a vitaminei C (substanță care iluminează, revitalizează și protejează pielea). Aceasta este însoțită de extractul de plante derivat din Boerhavia diffusa (o substanță care inhibă oxidarea și calmează tenul) și alte ingrediente care oferă textură și sunt responsabile pentru transportarea serului în straturile profunde ale pielii.

Multe persoane vor fi încântate să știe că Nanoil Vitamin C Face Serum este un produs de frumusețe care nu conține parabeni sau coloranți sintetici, și astfel, poate fi aplicat chiar și la nivelul tenului sensibil.

Cum acționează serul facial cu vitamina C de la Nanoil?

Datorită concentrației ridicate de vitamina C, acest ser facial de la Nanoil este un produs foarte eficient care întârzie procesele de îmbătrânire a pielii. Totuși, asta nu este tot deoarece atunci când este aplicat cu regularitate, serul Nanoil cu vitamina C vă poate oferi mai mult decât vă așteptați!

  • Oferă pielii hidratare și revitalizare.
  • Reduce liniile fine, netezind pielea.
  • Are efect de lifting facial și previne lăsarea pielii provocată de îmbătrânire.
  • Iluminează zonele decolorate și uniformizează tonul pielii.
  • Facilitează procesele de auto-regenerare a pielii.
  • Redă strălucirea naturală și sănătoasă a pielii.

Aplicarea unei doze mici de ser o dată pe zi este suficientă pentru a oferi pielii nutriție esențială și îngrijire 100%. Este foarte simplu, deoarece aplicatorul convenabil face aplicarea ușoară – dozează exact cantitatea necesară pentru o singură aplicare. Tot ce trebuie să faceți este să distribuiți doza de ser la nivelul tenului și să vă bucurați de senzația imediată de hidratare și calmare a pielii. Acest ritual de înfrumusețare durează doar câteva secunde pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *