Lifting de gene acasă? Cu kitul Nanolash Lift este posibil!

Gene curbate și mai groase fără a folosi metode invazive? Este visul celor mai multe femei. Genele sunt însă subțiri și firave prin natura lor. Ele necesită fie mai multe straturi de rimel, fie extensii false. Se pare că cu Nanolash Lash Lift Kit poți efectua tratamentul de lifting al genelor acasă și poți obține rezultate spectaculoase.

Ce este un lifting de gene?

Laminarea și liftingul genelor este unul dintre cele mai populare tratamente oferite de saloanele de înfrumusețare în zilele noastre. În principiu, este o metodă noninvazivă care asigură gene curbate, strălucitoare și lungi în mod natural. Un mare plus îl reprezintă faptul că aceste efecte sunt vizibile imediat după îndepărtarea formelor din silicon.

Deși liftingul genelor este o metodă sigură, poate fi extrem de costisitor. De aceea, ar trebui să iei în considerare achiziționarea setului Nanolash Lash Lift Kit. Cu ajutorul său, poți efectua tratamentul de ridicare a genelor de una singură, în confortul casei tale.

Nanolash Lash Lift Kit – ce trebuie să știi despre acest set pentru laminarea genelor la domiciliu?

Nanolash Lash Lift Kit este conceput pentru a efectua liftingul de gene, acasă, pe cont propriu. Setul include:

  • Lift Step 1 – 10 pliculețe de 0,5 mililitri;
  • Lift Step 2 – 10 pliculețe cu aceeași cantitate;
  • Keratin Booster Step 3 – cantitate și număr similar de pliculețe;
  • Lash Lift Glue – 5 mililitri de adeziv pentru laminare;
  • Forme din silicon – 3 perechi de dimensiuni diferite, de la S la L;
  • Alte accesorii necesare pentru efectuarea unui lifting de gene.
Nanolash Lash Lift Kit

Setul îți permite să efectuezi până la 10 laminări ale genelor, iar efectele unui singur tratament durează până la 8 săptămâni. Reprezintă o soluție excelentă pentru femeile ale căror gene nu sunt foarte predispuse la stilizare, și care consumă mult timp prețios cu machiajul zilnic.

Toate produsele necesare pentru a realiza laminarea genelor la domiciliu au la bază ingrediente naturale hrănitoare. Ca urmare, genele vor fi deosebit de hrănite și strălucitoare.

Cum laminezi genele acasă cu Nanolash Lift Kit?

Laminarea genelor acasă cu Nanolash Lash Lift Kit este simplă și rapidă. Toate produsele sunt etichetate individual, indicând ordinea în care trebuie aplicate. Cheia este să îți cureți și să îți usuci bine genele mai întâi. Apoi, tot ce trebuie să faci este:

  • să separi genele inferioare de genele superioare și să le fixezi cu ajutorul plasturilor;
  • să alegi formele din silicon de dimensiunea potrivită și să le fixezi pe pleoapa superioară folosind adezivul           inclus;
  • să perii genele și să aplici următoarele produse etichetate Step 1, Step 2 și Step 3, ținându-le pe fiecare                 dintre ele timp de aproximativ 7-10 minute.
  • apoi doar să îndepărtezi ușor formele din silicon, să ștergi genele cu o dischetă de bumbac și să te bucuri           de efectul fermecător.
Laminarea genelor acasă cu Nanolash Lash Lift Kit

Care sunt efectele unui lifting de gene acasă?

Tratamentul de lifting al genelor la domiciliu cu Nanolash Lash Lift Kit îți permite să obții rezultate satisfăcătoare care durează mult timp. Genele vor arăta vizibil mai lungi, mai groase și curbate cu succes.

Este important de menționat că în conținutul kitului pentru liftingul genelor la domiciliu sunt înglobate diverse substanțe naturale precum uleiul de cocos și abisinian. Acestea hrănesc delicat genele, amplificând efectele obținute. Doar îngrijirea genelor combinată cu laminarea îți permite să obții rezultate optime la tine acasă. Prin urmare, Nanolash Lash Lift Kit se dovedește a fi cea mai bună soluție.

Cui se adresează kitul de lifting și laminare a genelor?

Nanolash Lash Lift Kit pentru liftingul și laminarea genelor este destinat oricărei femei care dorește să impresioneze cu privirea ei seducătoare în fiecare zi. Pot opta pentru acest kit și posesoarele de gene subțiri, puțin predispuse la styling. Efectuarea unui lifting de gene cu kitul de la Nanolash durează doar câteva minute, iar efectele rezistă 8 săptămâni, în funcție de starea inițială a genelor.

Nanolash Lash Lift Kit – acest kit de laminare a genelor este un produs complet și e perfect sigur pentru utilizare. Chiar și persoanele cu ochi sensibili pot alege acest tratament noninvaziv la domiciliu. Efectele vor fi spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *