Orice femeie știe că un produs cosmetic bun este ușor de folosit și îndeplinește dorințele legate de machiaj

Orice femeie știe că un produs cosmetic bun este ușor de folosit și îndeplinește dorințele legate de machiaj. Brandul Smashbox este aparent de aceeași părere. De aceea a creat blusherul tip stick – Blusherul L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color. Hai să vedem dacă acest nou produs este ceva ce va place la fel de bine și va veni să rămână.

Blusherul L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color de la Smashbox este cosmetic foarte neobișnuită. De ce? Cele mai multe dintre produsele de acest tip au palete plate sau borcane rotunde și sunt presate să semene cu praf colorat. Cu toate acestea, Smashbox blusher este foarte diferit. Produsul are o formă de băț și să-l folosească trebuie să răsucească partea de jos a ambalajului (la fel ca într-un ruj) Dar nu e totul Blusherul L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color; blusher Cheek Color este de asemenea echipat cu un burete. Desigur, fiecare fată va iubi această soluție; nu mai perii, nu? Sau este într-adevăr? După un anumit burete timp vor fi acoperite cu produse cosmetice și vor fi toate murdar. De fapt este o putem spăla și de a folosi din nou, dar trebuie să ne amintim că pe aplicatoare (perii și bureți) se pot aduna bacterii, care sunt nocive pentru piele. Alegerea este a ta.

Blusherul L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color; Obraz blusher de culoare de la Smashbox este disponibil în opt nuanțe: Sheer Pink Pearl, piersica roz Golden Shimmer, Cald Coral, Bright roz fuchsia, Burgundia de vin, True Pink, Rose Nud și Brighr Coral Cald. cosmetic aplicat corect oferă pielii cu efect natural, scoate în evidență se confruntă cu active și asigură aspect frumos si radiant. Blusher dă finisaj sclipitoare lumină, se îmbină bine cu fundație și pudră transparentă. Blusherul L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color; Cheek Color ar trebui să fie aplicat pe obraji și apoi amestecate cu un burete. Ce este interesant despre acest produs este că acesta poate fi aplicat pe buze și alte părți ale feței, de asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *