Peter Thomas Roth – Produse eficiente pentru piele problematică

Funcționează de peste 20 de ani pe piata de cosmetice Peter Thomas Roth de brand din lume este una dintre liniile de produse cosmetice cele mai exclusive pentru îngrijirea pielii. Acesta combină tradiția și aprecierea pentru metodele vechi în îngrijirea pielii, dar, de asemenea, ingrediente inovatoare și tehnologii moderne. Care este caracteristica brand-ului? Ce produse pe care le oferă? Citiți mai jos.

Istoria acestui brand maghiar ajunge la 1993, când Peter Thomas Roth a decis gasit firma de cosmetice. Sursă de inspirație pentru el ar trebui să fie beneficiile de tratamente calmante si medicale efectuate in SPA ce au aparținut familiei sale. Scopul Roth a fost de a îmbunătăți aceste metode și să le plaseze într-un ambalaj de bună calitate. Cu conexiune puternică la tehnicile tradiționale, ingrediente naturale inovatoare și utilizarea tehnologiilor moderne de producție, el a reușit să creeze produse cosmetice incredibil de eficiente.

Acest interes pentru îngrijirea pielii, a inflorit in Peter Roth, în același timp, când a trebuit să găsească o soluție pentru propriile sale probleme de piele. Cea mai mare problemă lui a fost la început acnee, dar cu care trece de data aceasta s-au alăturat primele semne ale îmbătrânirii. Roth a decis să găsească soluția cea mai eficientă pentru imperfecțiuni și probleme ale pielii, care sunt cauzate de gene, condițiile externe sau vârsta. Acesta este modul în care a fost creat de Peter Thomas Roth brand-cosmetice.

Caracteristică de calitate a produselor cosmetice Peter Thomas Roth este ingredientele lor foarte concentrate active, care dau cele mai bune rezultate posibile. – O piele stralucitoare, radianta, reîmprospătat și sănătos proprietar Brands admite că el nu ia o comandă rapidă , astfel încât toate procesele de cercetare și de producție au fost extrem de lungi, în pantă și solide. Roth călătorește în mod constant în întreaga lume, pentru a găsi un alt ingrediente pentru produsele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *