Pupa Vamp! Extreme – Definitie extrema

Pupa Milano a salutat noul an, cu unele anunțuri zumzet de noi produse cosmetice. Una dintre ele este plasat într-un ambalaj metalic exclusiv – Vamp! Extreme rimel, care este de așteptat pentru a da un efect de îngroșare extremă și creșterea volumului. Ce este Vamp! Extreme rimel place? Ce oferte Pupa?

Volum maxim

Pupa Milano Vamp! Extreme rimel este un produs de sine de top, prezentat de brand cu sfârșitul anului trecut. Producator asigura ca rimel va fi perfect chiar si pentru femei foarte solicitante, care doresc sa aiba aspect seducatoare. Pupa Vamp! rimel ar trebui să dea genele de volum extreme, după un singur strat.

Mascara pentru exigente

Găsirea rimel perfect, de foarte multe ori este aproape imposibil. Vamp! Extreme oferă cele mai bune proprietăți blocate într-un ambalaj original. efect de lungă durată și spectaculoasă a genelor îndesi într-o culoare neagră intensă, fără bulgări și fără exfolieri, care este efectul Vamp! Extreme asigură.

Ce marca Pupa Milano rimel?

  • pigmentare mulțumită mari pentru pigmenți concentrați;
  • cu formula de lunga durata, fara exfolieri;
  • lumina, formulă delicată;
  • bogat in ingrediente nutritive complexe;
  • moale si perie flexibil, cu o formă neobișnuită;
  • nici un risc de alergii, deoarece compoziția este parabeni;
  • oftalmică testat (pentru ochi sensibili și oameni care poartă contacte).

Formula inovatoare

Pupa Vamp! Extreme este un rimel extraordinar. Textura cremoasă a produsului este distribuit pe gene cu pensula in forma inovatoare, care să asigure un efect de volum imediat. Aplicatorul piepteni perfect afară de lovituri de bici și face acoperire rimel fiecare bate joc cu formulă moale, care nu-i greutate jos. Cerneală genele negre sunt un efect al perilor structurării lor, pigmenți negri adânci și în faza de gel de apă, care se îngroașă optic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *