REGENERUM – Ser de gene regenerator cu aplicator dublu

Femeile vis despre aspect frumos și expresiv, de aceea ele dobândesc atât de des produse pentru a face genele pop. Cadru ochi frumos poate fi realizat cu un aspect natural dacă este vorba numai de gene va fi bine hrănit. Lashes de îngrijire nu trebuie să se limiteze la dreptul de make-up de ștergere, care este, de asemenea, foarte importantă. Pentru consolidarea genelor puteți utiliza ser de regenerare ex. REGENERUM.

Despre produs:

REGENERUM ser gene de regenerare este un produs dezvoltat pentru gene fine, fragile și fragile. Tratamentul de Regenerare cu ser de gene este o modalitate pentru gene hranita, sănătoase, puternice și mai expresive în doar câteva săptămâni. În mod surprinzător tratament intensiv REGENERUM este un efect confirmat de 96% dintre femei mulțumiți care au încercat produsul.

Compoziția serului:

Efecte oferite de gene de regenerare REGENERUM ser sunt un rezultat cu formula pe bază de ingrediente naturale, care asigură alimentație profundă. În ser REGENERUM vom găsi șase ingrediente active.

  • Junebug extract – Îmbogățit cu extract de ser Junebug oferă proprietăți calmante și calmant pentru pielea iritata a pleoapelor și a ochilor zona
  • Aloe vera gel si vitamina E – acestea au consolidarea și elasticitate proprietăți, dar, de asemenea, să asigure un nivel adecvat de hidratare, datorită extractului de gel de aloe vera si vitamina de tineret
  • Matrykines și D-pantenolul. – efecte complementare pentru compoziția de ser sunt peptide și provitamina B5, care stimulează proliferante celulelor în gene și reduce pierderea de gene, dar, de asemenea, ofera o ancorare optima
  • Lipooligopeptides – stimula bulbi de gene „la producția de keratina, și anume principalele blocuri de construcție de păr, mulțumesc la lipooligopeptides bine absorbante, care provoacă îngroșarea genelor și le face mai dens.

Cum funcționează:

Serul de gene REGENERUM pentru regenerare este o formulă dublă, care asigură genele de regenerare prin faptul că nu numai stimularea becurilor, dar, de asemenea, prin influențarea genelor pe toată lungimea lor. REGENERUM ne oferă aplicator dublu și două formulări special concepute,, care sunt de așteptat să aibă o influență complexă asupra genelor.

  • Ser contur de ochi . – Conține lipooligopeptides hrănitoare și liniștitor extract de Junebug, astfel, aplicarea pe linia genelor stimulează bulbi la mai eficiente de lucru și se îngroașă genele.
  • Ser cu o perie – constau în consolidarea peptidelor și provitamina B5, dar, de asemenea, hidratare gel de aloe vera și vitamine, care oferă flexibilitate și o lungime, eliminând în același timp problema pierderii de gene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *