Rimelul este cel mai nou produs cosmetic de la Sephora

Rimelul este cel mai nou produs cosmetic de la Sephora, care a avut premiera la începutul acestui an. Mascara în cutie neagră elegantă încurajează să-l testeze. Sephora își aduce contribuția prin publicitate rimelul ca un produs perfect pentru femeile care asteapta gene lungi, pieptănate fără bulgări. Care este realitatea?

Cum arata?

Sephora a prezentat cel mai nou produs sa nu atât de mult timp în urmă. Rimelului, la fel ca orice noutate de la Sephora prezintă impecabil. ambalaje negru, clasic cu scrisul de argint și convexe „x” și logo-ul brand-ului plasat în jurul partea de sus a da produsul de lux uite. Nu e de mirare, Sephora face întotdeauna siguri că produsele sale au fost de pe raftul de sus și încântă chiar și cei mai exigenți.

Ce ofera?

Dacă știm numele complet al rimelul ideii vine în minte pe cont propriu. „Volum, Lungime Definiție”, adică volum impresionant, de lungime maximă și expresivitate. aspect intens cu prima aplicație și contur ochi expresiv. Este o solutie pentru femeile care doresc cu adevărat efect natural al genelor mai lungi. Formula inovatoare de rimel de Sephora nu se strange in grupuri de lovituri de bici, nu lasă bulgărilor și piaptănă perfect de lovituri de bici pentru volum și o culoare intensă.

Cum funcționează?

Mascara volum, Lungime Definiție este o combinație de perie multifuncțională, cu formula generală îmbogățită cu acid hialuronic. Lungimea ideală, distribuirea gratuită pe probleme de lovituri de bici și volumul a crescut fara gene de paianjen sunt beneficiile Mascara. ambalaje inovatoare permite să ia numai la fel de mult de produs ca ai nevoie, ceea ce face în mod semnificativ aplicare mai ușoară; la fel ca și perie confortabil.

Ce se află în componența sa?

Menționat de mai sus al acidului hialuronic nu este singurul secret al rimelul de către Sephora. Formula rimelul sa îmbogățit cu două ingrediente suplimentare – ceara de carnauba pentru multi-stratificarea și puțin câte puțin add de volum; gumă arabică pentru conservarea și extinderea efectului aplicării. Totul permite obtinerea de îngroșare și a alungirii, care este mai expresiv cu fiecare mișcare a dispozitivului de aplicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *