Rimelul Eye Opening de la Bobbi Brown în o nouă scenă

Începutul noului an începe cu noua forma rimel Bobbi Brown de brand. Ochi Deschiderea mirã Mascara cu o culoare intensă, contur expresiv pentru gene de la baza la capete și efectul de durată lungă uimitoare. rimel negru de la Bobbi Brown va fura inimile femeilor departe?

Negru expresiv

Rimelul Eye Opening este un produs cosmetic, care garantează gene intensiv contur . Producătorul afirmă că fiecare lovitură de bici este subliniată în mod individual mulțumită formulei bogate în culoarea negru de fum . ochi frumosi si seducatoare este un merit al produselor cu o astfel de formulă avansată cum ar fi Bobbi Brown. perie inovatoare și cerneală neagră cu formula de îngroșare este un secret al celui mai nou ochi Mascara Deschidere.

Definire intensivă

Negru smoală, fără bulgări, cu o singură mișcare de aplicator? Aceasta este simplitatea oferită de Deschidere Eye Mascara. Formula rimelul a fost îmbogățit cu pulberi unice , caolin, ceară carnauba și ceară minerale, care sunt de inovare ale acestui produs. Pulberile adăuga volum, ceruri textură cremoasă și combinația unică de ingrediente alungește și se îngroașă genele fără a „picioare păianjen” efect.

Improved aplicator

Cel mai nou rimel de la Bobbi Brown este un produs cosmetic perfect pentru toate femeile care se așteaptă ca efecte uimitoare de la rimel. Mulțumită perie revoluționar, perie jumbo, ochi Deschiderea rimel perii perfect gene în timp ce lăsând pe ele de culoare negru de fum. Conceput pentru gene problematice perie mărcile gene ridicat și a trimis cu efect fără a utiliza gene bigudiu în doar câteva secunde.

Efect de lungă durată

Rimelul Eye Opening este cel mai mult produs extrem de durată . Bobbi Brown îmbogățit cele mai noi formula ei cu un amestec de rășini de mână pick și guma Acacia Senegal – datorită lor efectul genelor încrețite dureaza pana la 8h si rimel nu se murdări. Ce este interesant, ochi de deschidere nu este rimel rezistent la apă și poate fi îndepărtat cu apă caldă.

Machiaj clasic de ochi

Bobbi Brown satisface nevoile femeilor, care doresc să a îmbunătăți lor de make-up abilitățile . Cu introducerea Eye Deschidere Mascara, Bobbi Brown Cosmetics oferă fiecare femeie cumpără produsul lor cu make-up lecție – „machiaj clasic de ochi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *