Rimelul Maybelline Great Lash

Maybelline Great Lash este una dintre acele rimeluri, pe care fiecare fată ar trebui să aibă în geanta ei vanitatea. De ce? Deoarece îndeplinește așteptările chiar și cele mai exigente femei și face ca fiecare ochi make-up uite eficient și frumos.

Maybelline Great Lash efecte extrem de lash oferă bune.În primul rând, se închide la culoare de gene, dar, de asemenea, adaugă lungime, se îngroașă și le bucle. Ochii tai vor sa para mai mari si privirea de sub gene lungi negre – mai misterioase. In al doilea rand, rimel dureaza mai mult pe gene. Numai după 10h de a purta rimel va începe murdărirea și lăsând pete negre pe pleoapa inferioara. Este deosebit de remarcat pe tenul gras și asociere. În al treilea rând, rimelul Maybelline Great Lash se usuca imediat dupa aplicare. Acesta este motivul pentru care puteți administra un alt straturi de drept cosmetic un fel. Îngroșată acest fel genele arata frumos. În al patrulea rând, produsul nu provoacă nici ochi, nici piele iritatii. Acesta poate fi utilizat în mod liber de către persoanele cu ochi sensibili si pielii predispuse la alergii. În al cincilea rând, această cosmetice nu constă în nici un parfum în compoziția sa. În al șaselea rând, se îndepărtează foarte ușor chiar și cu obișnuite make-up pentru îndepărtarea.

Cu toate acestea, Maybelline Great Lash are de asemenea puține defecte. Oamenii care au folosit niciodată rimel poate avea o problemă cu aplicarea sa. Produs acest lucru se poate strânge în grupuri gene împreună și să strice rezultatul net. În acest caz, trebuie să utilizați perie curata de rimel vechi sau pieptene mic pentru a pieptene genele. Un astfel de „joc” în make-up poate strica toată distracția. Ce este mai mult, perie în acest rimel este foarte mică, care, în general, mărcile de make-up mult mai greu. Este nevoie de la o mare parte din produs pe ea și de a face atingerea genelor mici extrem de dificilă.

Maybelline Lash este blocat superb în roz – ambalaje celadon. Este disponibil în șase nuanțe: albastru inchis, maro, verde, roz, violet și de smarald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *