Rimelul pentru volum Va Va Voom de la Physicians Formula

Rimel este unul dintre acele lucruri care sunt de neînlocuit. Este deosebit de util atunci când nu aveți timp pentru ochi plin de make-up. Acoperind genele cu mascara se poate schimba modul în care te uiți incomensurabil, se poate face sa te simti frumoasa si speciala. Si toate acestea, datorită medicilor cu Formula Va Va Voom Volume Mascara.

Rimelul Va Va Voom Volume, conform producătorului, durează până la 24 de ore. La drept vorbind, nimeni nu o poarta atat de mult. În plus, pe care femeia va dura afară rimel atat de mult timp pe genele lor? Ce altceva producător promisiune?Medicii Formula bucle mascara si creste volumul. Aceste proprietăți sunt mai ușor de crezut în, mai ales, dacă știm cum să utilizați rimel perie lui. Perie are perilor dens îngustare spre ambele capete ale sale și care se extinde spre centrul aplicator. Cum trebuie să se spele așa să fie folosit? Ar trebui să fie poziționat la colaterală pleoapei și începe la rădăcini pentru a termina la capete. Cu vârful pensulei puteți acoperi genele pleoapei inferioare. Dacă îți pasă de volum dublu si lungime, apoi, după primul strat se usuca aplica unul următor.

Formula Va Va Voom Volume conține mai multe ingrediente naturale. Printre mulți sunt oxizi de fier și pudra de cacao. Nu veți găsi în ea hipo substanțe alergice, cum ar fi parabeni sau gluteni; există parfum, totuși. Ce este mai mult, Medicii Formula a fost testat clinic, astfel încât acesta poate fi utilizat de către persoanele cu ochi sensibili sau contacte care poartă.

Ceea ce am descoperit excepțional despre Va Va Voom Volume Mascara de la Medicii Formula este ambalajul. Cosmetic are flacon roșu, cu elemente decorative care imită dantelă. Chiar sub partea de sus este plasat arcul negru cu atașat la pantof de argint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *