Rimmel Wonder`full Volume Colorist

Mai mult și mai popular devine colorat mascara de la Rimmel London cu închiderea la culoare inovatoare de lovituri de bici cu formula. Rimmel Volume Coloristul într-o Minunat inovație între rimeluri, care este un răspuns al brandului la problema genelor dim si subtiri, care, fără make-up sunt aproape invizibile. Cum funcționează?

Rimmel Wonder`full Volumul Coloristul este primul rimel, care formulă asigură specialistic pas cu pas închiderea la culoare a genelor naturale de culoare. Este posibil datorită conținută în formula cremos de rimel, colorare complexă . ingredient pe jumătate permanentă, care se închide la culoare genele funcționează cu orice aplicație și oferă genele vizibil mai închise la culoare, după două săptămâni de utilizare regulată.

întunecatã de la baza la capetele genele nu sunt deteriorate , deoarece formula nutritiva a colorist rimel Minunat volum a fost proiectat astfel încât s-ar regenera în plus gene. În compoziția celui mai nou rimel Rimmel London vom găsi hrănitoare ceară și ingrediente suplimentare.

  • Beeswax – protejează împotriva pierderii de apă și întărește genele
  • Carnauba – oferă luciu, flexibilitate si previne genele de la uscare
  • Candelila ceară – și hidratează genele Unelte de netezire
  • Argan ulei – întărește și hrănește genele
  • Colagen natural – previne pierderea genelor și asigură aspectul sănătos
  • Keratină – accelerează creșterea genelor, se închide la culoare și se îngroașă genele.

In afara de colorare și regenerare proprietăți Rimmel Volume Coloristul rimel asigură aceleași proprietăți ca standard de rimel. Formula revolutionara de rimel se ingroasa si adauga lungime de lovituri de bici după o singură utilizare. produs foarte pigmentat de culoare de negru profund conferă un efect de look spectaculos, datorită proiectat pentru aplicarea pensula speciala cu fibre.

pentru ochi delicat cu formula de Rimmel Volum Coloristul Minunat a fost dermatolog si oftalmolog testat, astfel încât utilizarea de rimel cu complexe de colorare nu este dăunătoare, nu deteriorează genele sau provoca iritații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *