Stilizarea sprancene groase – Cum să faci asta?

Groase bit naturale și sprâncenele, asperități sunt tendința de sus a ultimului sezon. Nu este de ajuns pentru a le perie doar cu o perie speciala. Necesar este de a folosi produse cosmetice colorate și conservare pentru sprancene pentru a arata frumos și la modă. Cum de a valorifica sprâncenele groase și produse care să utilizeze?

Sprâncenele, la fel ca genele îndeplinesc două funcții de bază. În primul rând, ei infrumuseta chipul femeii (pe de altă parte, ele pot, de asemenea, sluțesc feței), acestea sunt crearea de cadru ochi mari și evidențierea activelor feței. În al doilea rând, acestea au proprietăți de protecție; oprește sudoare, poluarea apei si la obtinerea in ochi si ii impiedica iritatii. Cele mai groase si mai lungi sprancene cu atât mai bine. De ce? de îngrijire groase și bine luat-sprincenelor înseamnă că noi știm toate cele mai noi tendinte de produse cosmetice, știm cum să folosească pensete și alte produse cosmetice si accesorii pentru machiaj. Ce-i cu fetele alea pentru care Mama Natura nu a fost atât de generos? Există puține trucuri foarte utile.

Marginile inferioare și superioare ale conturului sprâncene cu creionul. Umbra cosmetic ar trebui să fie la fel ca și culoarea părului – nu doriți să aibă un aspect carte de benzi desenate, nu-i așa? Petrec mai mult timp pe marginea de jos a sprâncenelor, pentru că este ceea ce stabilește forma potrivita. Eyebrows umbre va ajuta în completarea deficitelor din sprâncene. New „sprâncene” trage în direcția în concordanță cu creșterea părului. Utilizați Marcatorul sau corector luminos pentru a accentua coltul interior al ochiului, fruntii-creastă și marginile de sprancene. In acest fel vei face acei ochi pop cu adevărat și pentru a crea efectul 3D din jurul ochilor si sprancene. Pentru finisajul perfect, perie sprancene cu pensula și să le păstreze cu gelul transparent.

Alt mod de a îngroșa sprancene este un tratament cu ulei de ricin. Produsul trebuie frecat în piele pentru a stimula creșterea părului. Dar trebuie să fii atent pentru uleiul de ricin nu pentru a ajunge la ochi – aceasta poate duce la iritații. Pentru unii oameni poate provoca pierderea parului, inclusiv sprancene. Efecte imediate aduce sprâncene permanente de make-up. Cu toate acestea, este mult mai costisitoare și tratament care ar putea duce la ochi și piele iritatiilor mai mult timp. Cosmetician pune în aplicare pigment sub piele – complet produs în condiții de siguranță în culoarea similară cu culoarea naturală a părului. Rezultatul continuă să dureze timp de șase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *