Tendințe surprinzătoare: conturarea gâtului. De ce ar trebui să-ți conturezi gâtul?

În primul rând, am fost conturare fata de a face sa arate expresiv si redusi. Când ne-am însușit subliniind contururile feței vloggers a început să creeze tutoriale pentru contur clivaj, pentru a evidenția oasele și gât în jos subțire. Astăzi, Instagram este umplut cu totul nou trend, care acum este tratat mai ales cu curiozitate – gât de conturare. Ce este? De ce ar trebui să-l încercați? Hai să aflăm.

După cum se pare bronzanta si Marcatorul sunt mari, nu numai pentru fata conturare, dar, de asemenea, funcționează pentru slăbire în jos alte părți ale corpului. Tot mai multe femei folosesc profilării paleta pentru a testa abilitatile sale magice pe părți ale corpului în cazul în care acestea ar prefera sa aiba un pic mai puțin. Capacitatea de a opera cu lumina si umbra poate face minuni și poate spori frumusetea femeii. Cum se utilizează acest cel mai cunoscut, în ultima vreme, metoda profilării?

Ideea pentru tendință profilării a venit de la blogger cunoscut – autor al Makeup purtabile pe blog Ce este vorba.? In ultimul timp, fata a postat tutorial, care într-o singură zi au avut milioane de vizionări. Îndrumarul a prezentat gât de conturare! Ea a arătat efectele metodei sale inovatoare asupra Instagram ei, @mwhairstyles. Ideea ei a câștigat o astfel de popularitate, care a determinat argumente cu privire la sensul de conturare nimic în afară de față.

Autorul filmului susține că, în opinia ei conturare are un singur scop de bază, pentru a slim părți alese jos ale corpului. Blogger a decis să testeze această metodă pe propriul ei gât și încercați să-l slim jos cu un bronzant și un marker. este folosit în principal pentru a prezenta coafura frumos de mare pe gât subțire, cu ajutorul conturare gâtului. Gât profilării apoi, prin premisa, nu este o tendință de zi cu zi, dar un efect suplimentar pentru nopți ocazionale afară.

Cei care sunt împotriva gât profilării cred că este tendință absolut inutilă. Cu toate că, nimeni nu a spus vreodată că conturare este rezervat pentru o față numai, tendințe ca aceasta, cu utilizarea de autobronzant, provoca o mare dispută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *