Tendințele primăvară-vară 2016 în machiaj

In sezonul caracteristica primavara-vara 2016 principal de make-up va fi .. lipsa de perfecțiune. Este deosebit de remarcat în ochi make-up si aplicarea eyeliner sau ochi umbre. linie dreaptă clasică pe pleoape merge încet expirată. Locul său este preluat de linii groase, neregulate și extravagante în diverse culori. Foarte la modă va fi spoturi, blots și puncte în colțurile exterioare ale ochiului și pe pleoape. Liniile expresivi pot fi trase chiar sub browridge și pe pliul ochiului.

2016 va fi dominat de buze mat. Putem uita despre fulgi și particule lucioase sau sclipire in rujuri. Cel mai nou trend este de aproximativ lipsit de luciu buzelor, cu toate acestea, pictate cu rujuri în culori intense. Ne putem aștepta la unele mari vin înapoi de la, așa numitul efect Ombre pe buze. In acest an va fi de culoare roșie domina, visiniu, culorile albastru și auriu, care se va potrivi perfect cu ochiul subtil de make-up și așa-numitele „nu make-up”.

O altă noutate frumusețe în sezonul de primăvară-vară va fi genele foarte lungi. și nu doar despre genele false individuale sau benzi. Putem trage genele cu ajutorul eyeliner sau creion negru. Acest lucru va da posibilitatea de creare a tuturor tipurilor de forme și dimensiuni ale noilor gene. Dacă decidem pe gene lungi, negre și interesante, apoi restul de make-up trebuie să fie ton jos.

genele negre se va arata grozav cu următoarea tendință de top din 2016, care este negru eyeshadow. Acesta poate fi aplicat pe pleoapa sau deasupra cutelor ca linii sau pete mari. Amestecate deasupra pleoapei va da puternic make-up – perfect pentru fete curajoase. Mai mult decât atât, vom efectua ochi make-up într-un stil Bollywood sau stilul rock’n’roll-ului. aspect sălbatic poate fi înmoaie cu un pic de pigment aplicat pe brocart colțul interior al ochiului.

Primăvara și vara sunt un timp de culori intense și suc. Este similar cu make-up. În 2016 cele mai la moda vor fi multicoloră ochi make-up; albastru, celadon și roz nuanțe vor domni. Aspectul ar trebui să amintesc de prospețime, energie, distracție și climă de primăvară. Dar, încă o dată acest make-up este mai degrabă dedicată unei fete curajoase.

Una mai interesante make-up tendințe este brocart pe pleoapa.Cu dermatograful sau un fard de ochi, putem crea aspectul colorat și trendy. Brocade trebuie aplicat pe toata pleoapa si deasupra pleoapei, de-a lungul liniei genelor sau într-unul din colțurile ochilor. În cazul în care vom decide cu privire la achiziția acestei cosmetice, ar trebui, de asemenea, să ne aprovizionare cu bun make-up pentru îndepărtarea, care va elimina toate particulele mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *