Tratamente de frumusețe care economisesc timp

Exista tratamente de înfrumusețare, care ne pot ajuta să economisi ceva timp și nu ne va costa prea mult de lucru. Este vorba despre corp și de îngrijire a feței, care nu are nevoie să fie repetată la fiecare câteva zile sau de zi cu zi. Noi vorbim în principal despre tratamente care dau un efect de lungă durată, cum ar fi: îndepărtarea părului cu laser, machiaj permanent, manichiură hibrid și îndreptare a părului keratina. Dar, să începem din partea de sus.

Îndepărtarea părului cu laser este o metodă eficientă de îndepărtare a părului nedorit. Tot ce trebuie să faceți este să viziteze salon de înfrumusețare profesionale și de acolo pentru corpul tau va avea grijă de personal calificat. Pentru a scapa de păr cu totul, este necesar, va fi puține proceduri. Numărul lor depinde de grosimea si culoarea parului, dar, de asemenea, pe faza de creștere a părului. Îndepărtarea părului cu laser este mult mai plăcut decât de ras, pentru îndepărtarea părului sau pentru îndepărtarea părului în cremă. De ce? În primul rând, efectul de piele netedă durează câțiva ani. În al doilea rând, riscul de iritare a pielii este mult mai mic (aparat de ras, pentru îndepărtarea părului și pentru îndepărtarea părului în crema poate deteriora epiderma). În al treilea rând, cu nici o teamă poți scăpa de păr din părți delicate ale corpului (fata, axile, linia bikini). În al patrulea rând, nu trebuie să repete îndepărtarea părului de la fiecare cateva zile (asa cum este si cu alte metode).

Machiajul permanent este un tip de tatuaj cosmetic

Sub pielea este injectat pigment colorat. În timpul procedurii de cosmeticiana poate umple sprancene, trage o linie pe partea superioară și/sau a pleoapei inferioare și să fixeze conturul buzelor. Grație permanent make-up vă va economisi un timp foarte mult de dimineață make-up. Unul dintre elementele acestei proceduri este microblading, care este o tehnică avansată spranceana broderie prin care un rând Superfine de ace este folosit pentru a crea subțire, păr ca urme pe piele. Ea devine o metodă din ce în ce mai populare în machiaj permanent, nu numai printre make-up iubitorii, dar, de asemenea, pe Instagram. Vrei să încerci?

Manichiura hibrid este încă o altă soluție cosmetică pentru oameni ocupat și leneș

Este una dintre cele mai lungi tipuri de durata de manichiura. Pentru aceasta manichiura sunt utilizate lacuri de unghii speciale, grunduri si acoperiri finale; și să nu uităm despre lampa UV. manichiura hibrid este foarte eficient si elegant. Culorile sunt strat de intensive, de sus oferă finisaj lucios, iar efectul va dura foarte mult timp. Ciobire lac de unghii, perii uscate și bule de aer nu te va deranja nici mai mult.

Îndreptarea parului cu keratină este pentru iubitorii de păr frumos

În timpul procedurii este distribuit de preparare keratină și apoi „călcată” în păr cu păr speciale de îndreptare. Ca un fir de păr rezultat sunt netede, stralucitoare si drepte. Se poate spune la revedere de la parul sau straightener sufla-uscare, cu o perie. In acest fel vei reduce riscul de uscăciune, căderea părului și părul fragil, dar, de asemenea, capetele divizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *