Ultimate All-in-One – un rimel pentru toate problemele

La începutul acestei luni Revlon a introdus noua lor rimel – Ultimate All-in-One. Ce este atât de special încât rimel pe care-l face mai bine decât toți ceilalți? Care este marea surpriză despre noul produs Revlon? Este meritat pentru a comuta rimel pentru Ultimate All-in-One?

1. Made in conformitate cu nevoile

Este posibil să se cumpere un rimel universal, care se îngroașă și curl genelor? S-ar putea fi problematic dacă nu ați auzit de Ultimate All-in-One mascara de la Revlon . Acest brand este pe cale de a rezolva cele mai mari probleme ale tuturor femeilor din gene de make-up. Tu nu trebuie să-și pună alte straturi de rimel pentru a obține efectul dorit, deoarece puteți avea proprietăți de toate într-un singur rimel perfect. Aceasta este o mare arc față de nevoile tuturor femeilor, care nu și-au găsit rimel lor ideal încă. Revlon ne oferă o soluție.

2. Universal

Ultimate All-in-One rimel este o soluție universală , care combină activele de multe rimeluri disponibile pe piața noastră. Formula inovatoare de la Revlon este eficientă și funcționează pe cinci niveluri diferite :

  • lungime maximă,
  • volum mare,
  • definiție,
  • o culoare intensă,
  • Lift

După cum ne putem aduna din numele propriu-zis, cu formula de rimel Revlon este făcută în așa fel încât s-ar putea răspunde la toate nevoile noastre. Ceea ce este interesant, Revlon a lansat o întreagă serie de rimeluri. Altele decât Ultimate All-in-one putem dobândi un produs care funcționează numai pe una dintre problemele. – Ultra Volum, Super Lungime, Volum + Lungime Magnifica, dar, de asemenea, gene false efect în definiție dramatic.

3. Inovatoare

Revlon Ultimate All-in-one este o soluție inovativă și complexă pentru toate problemele cu gene subtiri. Revlon folosit pensula in miniatura Putere Mini Perie cu o formă ovală, mini-unic pentru o aplicare mai ușoară, pentru a ajunge la fiecare lovitură de bici și să depună o formulă pentru impact mega lovitură de bici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *