Un pas către picioare frumoase în această primăvară – Cum să faci asta?

Primăvară – sezonul de vara este aproape peste noi și în curând vom umbla pe străzi în rochii scurte și pantaloni scurți. Doar un pic mai mult timp și ne vom arăta picioarele noastre, care au fost ascunse sub stratul gros de haine de luni de zile. Cea mai mare problemă să apară în acest moment este cum arată picioarele noastre, care este departe de a fi perfectă. Cum se ia măsuri împotriva uscăciune și obtuzitatea pielii pe picioarele noastre?

În primul rând, exfolierea celulelor moarte ale pielii

După iarna, pielea arata ca acesta este acoperit cu solzi. De luni de zile ținute sub pantaloni groase picioare sunt foarte uscate iar pe suprafața lor este o multime de celule moarte. Epidermă începe să fulg și cauzează asperități. Răspunsul la acest lucru va fi bun pentru frecat – o puteți cumpăra într-un magazin sau să-l singur acasa cu zahar sau sare. Scrub va netezi pielea si pentru a reduce imperfecțiunile.

În al doilea rând, hidratare profundă

În zilele mai calde, vom începe pentru a comuta la creme mai ușoare și că nu este necesar. piele uscată după iarnă are nevoie de umiditate complexă, așa că cel mai bine ar fi crema de corpolent cu o bază de ulei. De asemenea, puteți pielea de umiditate pe picioare cu uleiuri bogate în acizi grași nesaturați. Ei vor restabili pH-ul natural al pielii, corpul tau nu va pierde apă atât de mult și să câștige hidratare.

În al treilea rând, îndepărtarea adecvată a părului

Cele mai populare metode de îndepărtare a părului cu laser sunt si ceara. Cu toate acestea, la fel de eficientă poate fi utilizarea de ras regulate, care a folosit în mod adecvat se poate face pielea moale matasoasa. Ar trebui să vă întotdeauna că nu utilizați pentru îndepărtarea părului de pe piele uscata (cel mai bine este de a face acest lucru pe pielea moale, după baie), rade părul în direcția creșterii sale și după îndepărtarea părului se aplică crema pentru iritatii ale pielii.

În al patrulea rând, egaliza ten piele

Cu pielea viitoare primavara este palid si mat dupa trecerea iernii. Obtuzitatea pielii pe picioare pot fi eliminate chiar înainte de prima razelor solare. Tot ce trebuie să faci este de a folosi crema de drept cu particule de bronz sau spume autobronzante. Bineînțeles, nu ar trebui să o utilizare excesivă, deoarece acestea ar trebui să vă ajute numai în reducerea de culoare a pielii până la momentul în care picioarele vor câștiga bronzul natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *