Clasament al celor mai bune kituri de lifting și laminare pentru gene. Ce produse merită atenția ta?

În căutarea unei modalități de a scoate în evidență la maximum frumusețea genelor naturale, e dificil să nu optezi pentru servicii profesionale de înfrumusețare. Prin utilizarea produselor potrivite, reușești să îți pui în valoare curbura și suplețea genelor. Vorbim despre liftingul și laminarea genelor. Ce sunt aceste tratamente? Cât durează liftingul și laminarea genelor și cum se realizează? Se pot face acasă folosind kiturile prezentate în clasamentul de mai jos.

Ce este un lifting de gene? În ce constă laminarea genelor? Cât timp rezistă efectele?

Dacă ai grijă de rama ochilor tăi, nu trebuie să renunți la genele naturale. Totul datorită liftingului și laminării genelor. În ce constau aceste tratamente? Sunt proceduri de înfrumusețare noninvazive care, datorită utilizării unor formule adecvate, îți permit să transformi în totalitate aspectul genelor tale.

Ce este un lifting de gene? După cum sugerează și numele, este menit să ridice genele. În plus, îți permite și să le ondulezi totodată. La final, acest lucru oferă un efect deosebit de intens. În urma liftingului, genele naturale sunt considerabil mai curbate și, cel mai important, ridicate de la rădăcină. Astfel, nu mai e nevoie să folosești un ondulator de gene ca să te bucuri de o curbură puternică și să obții un efect care să îți lumineze ochii.

Ce este laminarea genelor? Nu întâmplător merge mână în mână cu liftingul genelor. Aceasta permite intensificarea efectelor liftingului și fixează și mai bine curbura obținută. În plus, îmbunătățește vizibil starea genelor. Datorită produselor utilizate în timpul laminării, genele devin semnificativ mai hidratate și hrănite. Rezultatul? Gene mătăsoase și moi, care nu mai sunt atât de predispuse la rupere și care susțin perfect rimelul.

Durata unei laminări depinde de experiența persoanei care o realizează și de produsele folosite. Formulele acestora pot varia semnificativ, dar, de regulă, efectuarea tratamentului de lifting și laminare completă a genelor durează de la câteva minute până la aproximativ o oră. Cât rezistă efectul acestui tratament? Te poți bucura de genele tale curbate, ridicate și hrănite timp de până la 8 săptămâni.

Kituri de laminare pentru gene – clasament

Pentru a face un lifting de gene, trebuie să te echipezi cu setul potrivit. Dar care anume? Acest clasament, creat în încercarea de a găsi cele mai bune kituri de lifting pentru gene, va fi un real ajutor pentru orice femeie care dorește să testeze astfel de metode. Include cele mai interesante opțiuni de pe piață, care vor funcționa de minune acasă, dar care pot fi folosite și de profesioniști. În procesul de selectare a kiturilor, am luat în considerare aspecte precum prețul, ușurința în aplicare, formulele produselor și numărul de laminări care pot fi obținute.

1. Kitul de lifting și laminare pentru gene de la Nanolash

Un kit pentru laminarea genelor acasă, recomandat de profesioniști și cu un preț atractiv? Din acest punct de vedere, setul de la brandul Nanolash se prezintă foarte bine. Kitul de lifting pentru gene oferit de acest brand este complet și se găsește la un preț avantajos. Cel mai important este faptul că se remarcă prin calitatea sa de care pot beneficia atât începătoarele, cât și cosmeticienele cu experiență.

 Kit de lifting și laminare pentru gene

Marca Nanolash are grijă de ani de zile ca aspectul ochilor femeilor din întreaga lume să fie sănătos, frumos și natural. Pune la dispoziție un kit format dintr-un total de 30 de pliculețe, câte 10 din fiecare produs (activator, neutralizator și balsam cu keratină), și un lipici. Pe lângă acestea, există 3 perechi de bigudiuri din silicon pentru gene și 3 piepteni care se folosesc pentru a ridica genele naturale. Este, așadar, un kit complet pentru laminarea genelor acasă.

Produsele se disting și prin formulele bine gândite. Datorită keratinei, mătăsii și uleiurilor hidratante și hrănitoare, genele sunt vizibil mai sănătoase, mai mătăsoase și puternic curbate în urma laminării. Acest efect se menține până la 8 săptămâni, iar întregul set este suficient pentru 10 laminări. Faptul că produsele vin în pliculețe înseamnă că poți face o nouă laminare ori de câte ori dorești – fără să îți faci griji că produsul desfăcut și-ar putea pierde proprietățile. Lash Lift Kit este un set superior.

2. Elleebana Lash Lift – kit de lifting de gene pentru începători 

Laminarea genelor în doar 20 de minute? Cu kitul profesional de lifting pentru gene de la Elleebana este posibil.

Producătorul acestui set a acordat o atenție deosebită formulelor unice ale produselor sale, astfel încât liftingul genelor să poată fi realizat într-un timp extrem de scurt. Acest lucru face o mare diferență deoarece, de obicei, liftingul și laminarea genelor poate dura chiar și o oră.

Cu toate acestea, kitul este destul de scump, iar prețul său ar putea descuraja utilizatoarele care nu sunt cosmeticiene de profesie. Însă producătorul justifică costul ridicat prin posibilitatea de a efectua între 15 și 60 de aplicări. Pentru a optimiza numărul, fiecare dintre cele 15 perechi de pliculețe ar trebui să fie folosite pentru până la 4 tratamente efectuate la intervale scurte de timp. Acest lucru este mai degrabă posibil doar în saloanele de cosmetică.

Setul include 15 perechi de pliculețe de activator și neutralizator, 3 perechi de benzi din silicon, spumă de curățare, lipici cu pensulă, un aplicator din metal, o pensulă suplimentară și un manual de instrucțiuni cu ilustrații. Adică include tot necesarul. Fiecare articol este disponibil și separat și poate fi achiziționat după nevoi.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Deși pare de necrezut, un sfert de oră este suficient pentru a face un lifting de gene. Rezultatele utilizării kitului de la RefectoCil apar în doar 13 minute!

Producătorul a scurtat durata necesară pentru laminare cât mai mult posibil, făcând din acest set o alegere excelentă pentru femeile care au vieți aglomerate. Cu acest set de lifting pentru gene, nu trebuie să investești mult timp ca să te bucuri de gene curbate și frumos ridicate. Timpul scurt de laminare constituie atât un avantaj, cât și un dezavantaj. Trebuie să urmezi cu atenție întregul proces, lucru care îți poate pune anumite probleme.

În kitul de la RefectoCil, primești o cantitate de gel permanent și neutralizator, o sticlă de lipici și accesorii. Printre ele se numără boluri micuțe, pensule, dar și un bețișor aplicator din portocal. Întregul kit este prezentat într-o geantă de machiaj elegantă. Prin urmare, acest set pentru liftingul genelor la domiciliu se potrivește perfect și pentru a fi făcut cadou.

4. Kit pentru laminarea sprâncenelor și liftingul genelor – Protein Reconstruction System Zola

Un kit simplu DIY pentru laminarea genelor fără efort? Produsul pe care ni-l propune brandul Zola se descurcă de minune în această privință. Asta pentru că soluțiile concepute pentru liftingul de gene includ doar 3 flacoane. Setul nu vine cu niciun accesoriu pentru că, așa cum susține producătorul, liftingul și laminarea genelor nu necesită așa ceva. Fiecare sticlă este prevăzută cu o perie specială rotundă, de tip mascara, care se presupune că este întru totul suficientă.

Setul marca Zola oferă o laminare a genelor extrem de simplă, în 3 pași, la domiciliu. Soluțiile care alcătuiesc setul sunt Protein Strong Lifting, Protein Fixer și Protein Care. Fiecare dintre ele este responsabilă pentru o parte diferită a procesului.

Pentru a face un lifting de gene, nu e nevoie să aplici adeziv niciunde. Tot ce trebuie să faci e să aplici produsul și să îl îndepărtezi cu apă după perioada de timp prevăzută. Rezultatul ar trebui să constea în gene fortificate și înălțate, cu o curbură vizibilă. Dar cum să obții și să controlezi curbura fără benzi speciale din silicon?

5. Fleeky Lashlift Kit

Un kit de lifting de gene acasă pentru începători? Kitul Fleeky ar putea fi o alegere reușită. E o opțiune cool datorită prețului mic și a numărului de aplicări posibile. Kitul ajunge pentru 2 până la 4 laminări. Este astfel o variantă minunată pentru începutul aventurii. Și asta pentru că conținutul său îți va permite să te familiarizezi mai bine cu tratamentul de lifting și laminare a genelor.

Efectele utilizării acestui set sunt gene puternic curbate care impresionează printr-un efect de lifting chiar de la rădăcină. Brandul Fleeky s-a asigurat că ingredientele sunt bine selecționate. În plus, formulele sunt vegane și nu sunt testate pe animale.

Setul nu include doar produsele special alese. Producătorul pune la dispoziție și două perechi de benzi din silicon de diferite dimensiuni. Toate acestea sunt incluse într-o cutie frumoasă care este, de asemenea, perfectă drept cadou. În cazul în care conținutul setului de bază se dovedește insuficient, poți opta pentru kitul mai mare Maxi Kit. Acesta îți dă posibilitatea să efectuezi între 5 și 10 tratamente.

6. Thuya Eyelash Lift Kit

Nu mai puțin de 15 mililitri din fiecare produs și zeci de utilizări posibile. Aceasta este oferta brandului Thuya atunci când vorbim de kituri pentru laminarea genelor acasă.

Producătorul a avut grijă să includă o cantitate mare de soluții, astfel încât setul te va ține mult timp. Kitul include un gel pentru permanent, cremă pentru neutralizare și un adeziv. În plus, primești o pereche de benzi din silicon de mărimea M și un aplicator.

Cu ajutorul acestui kit, ai grijă de firele de păr delicate într-un mod cât mai cuprinzător. Atât de părul genelor, cât și de cel al sprâncenelor. Formula gelului permanent ne permite să îmblânzim chiar și cele mai indisciplinate sprâncene și să le dăm forma dorită. Din păcate, cantitatea mare de produs ne face să ne întrebăm dacă o singură persoană are timp să le folosească înainte ca acestea să-și piardă proprietățile.

Cum să efectuezi o laminare de gene acasă?

Achiziționarea unui kit profesional pentru laminarea genelor nu este de ajuns. Trebuie să știi cum să îl folosești corect. Cu următoarele instrucțiuni rapide, nicio femeie nu va întâmpina probleme când vine vorba de liftingul genelor pas cu pas. Pentru început, trebuie să pregătești produsele cosmetice și accesoriile indispensabile. Ideal ar fi să aranjezi toate produsele incluse în kitul de lifting și laminare pentru gene într-un loc ușor accesibil. Pe lângă asta, este indicat să te mai echipezi cu încă două produse: un șampon special pentru spălarea genelor și sprâncenelor și un demachiant fără ulei.

Produsele cosmetice menționate vor fi necesare pentru primul pas al liftingului și laminării genelor acasă. Asta pentru că mai întâi trebuie să cureți bine firele de păr și zona din jurul lor. Genele trebuie să fie lipsite de orice reziduuri de machiaj sau de produse de îngrijire. După ce ți-ai spălat temeinic pleoapele și genele, este timpul să apuci benzile din silicon incluse. Se poate întâmpla să fie prea late, caz în care trebuie tăiate ușor pentru a se potrivi perfect pe pleoapele tale.

Benzile de silicon trebuie așezate ușor pe ambele pleoape, iar partea lor bombată trebuie acoperită cu un strat de adeziv cu ajutorul unei pensule. Apoi, genele trebuie pieptănate delicat pe benzi. În timp ce faci asta, trebuie și să separi cu grijă fiecare geană. Genele tale naturale sunt acum perfect pregătite pentru procedura de lifting și laminare acasă.

A venit momentul să aplici soluțiile din kit. Cel mai adesea există două sau trei soluții, care sunt foarte asemănătoare de la un set la altul. Rolul celei dintâi este de a dizolva legăturile de keratină și de a deschide cuticula părului. Acest lucru face ca genele să fie mai receptive la curbare și asigură o mai bună absorbție a substanțelor nutritive. Fiecare produs se aplică cu atenție pe gene conform instrucțiunilor producătorului și se îndepărtează după câteva minute. Se începe cu activatorul. Apoi urmează neutralizatorul. Acesta reface legăturile de keratină și totodată hrănește genele. Ultimul produs are rolul de a le hidrata și de a le întări.

Așa se face liftingul și laminarea genelor. Rezultatele sunt spectaculoase și presupun gene vizibil ridicate de la rădăcină. Pe deasupra, fiecare geană în parte va fi mai mătăsoasă și mai puțin susceptibilă la rupere, grație tratamentului de lifting și laminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *